Close Menu
Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    • ראשי
    • צור קשר
    What's Hot

    האישה‭ ‬שלא‭ ‬עוצרת‭ ‬באדום

    21 באוקטובר 2026

    האלווין‭: ‬לחגוג‭ ‬או‭ ‬לא‭?!‬

    21 באוקטובר 2026

    סוכל טבח בתיכון בדרום קליפורניה: שתי נערות  בנות 15 תכננו מסע ירי המוני – ונעצרו רגע לפני האסון

    21 באוקטובר 2026

    הירשם לעידכונים

    [wpforms id="49526"]
    רשתות חברתיות – Social Media
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • Telegram
    • WhatsApp
    RSS feed: RSS Feed RSS Feed
    Facebook X (Twitter) Instagram
    יום רביעי, אוקטובר 21
    • ראשי
    • צור קשר
    Trending
    • האישה‭ ‬שלא‭ ‬עוצרת‭ ‬באדום
    • האלווין‭: ‬לחגוג‭ ‬או‭ ‬לא‭?!‬
    • סוכל טבח בתיכון בדרום קליפורניה: שתי נערות  בנות 15 תכננו מסע ירי המוני – ונעצרו רגע לפני האסון
    • סקר חדש: רק 1% מהניצולים משריפות הענק בפאסיפיק פליסיידס ואלטדנה חזרו לבתיהם
    • הראיתי לילדים שלי מה זה אומץ לב מול ביקורת: בילתה חמישה ימים בבית הלבן – וחזרה לשמש של דרום קליפורניה 
    • החום המריא, הפיוזים נשרפו: עיריית לוס אנג'לס מקפיאה את ניתוקי החשמל והמים עד סוף השנה
    • הורים שימו לב: רק עיר אחת בקליפורניה דורגה בין 10 עיירות הסטודנטים הטובות ביותר בארה"ב
    • חמש שנים אחרי הכוכבת ההוליוודית הודיעה: אובחנתי בטעות כחולה בטרשת נפוצה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp LinkedIn
    Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    • חדשות

      סוכל טבח בתיכון בדרום קליפורניה: שתי נערות  בנות 15 תכננו מסע ירי המוני – ונעצרו רגע לפני האסון

      21 באוקטובר 2026

      סקר חדש: רק 1% מהניצולים משריפות הענק בפאסיפיק פליסיידס ואלטדנה חזרו לבתיהם

      21 באוקטובר 2026

      הראיתי לילדים שלי מה זה אומץ לב מול ביקורת: בילתה חמישה ימים בבית הלבן – וחזרה לשמש של דרום קליפורניה 

      21 באוקטובר 2026

      החום המריא, הפיוזים נשרפו: עיריית לוס אנג'לס מקפיאה את ניתוקי החשמל והמים עד סוף השנה

      21 באוקטובר 2026

      הורים שימו לב: רק עיר אחת בקליפורניה דורגה בין 10 עיירות הסטודנטים הטובות ביותר בארה"ב

      21 באוקטובר 2026
    • כלכלה

      צרות בממלכה: שתי נשים מאשימות את העטיפות של טריידר ג'ו'ס במקרי אי-קולי בתביעה חדשה בלוס אנג'לס

      20 באוקטובר 2026

      אילון מאסק מבטיח "מניה לכל ילד אמריקאי": חברות הבינה המלאכותית מחזרות אחרי הציבור לפני הבחירות

      20 באוקטובר 2026

      היא "תורמת ליוקר המחיה": תביעה נגד ענקית המלונאות אקספדיה – מקפיצה את המחירים בענף

      20 באוקטובר 2026

      בית להשקעה ב-130 מיליון דולר: יזם ההייטק רכש אחוזה בבל אייר עם 20 חדרי רחצה באחת מעסקאות הנדל"ן היקרות בלוס אנג'לס

      19 באוקטובר 2026

      עשה הון במשבר הסאב-פריים ותמך בטראמפ: זהו המיליארדר שתרם השבוע רבע מיליארד דולר לאוניברסיטה העברית בירושלים

      19 באוקטובר 2026
    • עסקים

      האישה‭ ‬שלא‭ ‬עוצרת‭ ‬באדום

      21 באוקטובר 2026

      האלווין‭: ‬לחגוג‭ ‬או‭ ‬לא‭?!‬

      21 באוקטובר 2026

      סיפור הצלחה: ביטול קנסות בסך 3,271 דולר — עוד באותו היום

      14 באוקטובר 2026

      מבצע‭ ‬חילוץ‭ ‬מהבוץ‭ ‬אחרי‭ ‬החגים

      7 באוקטובר 2026

      קיבלה אזהרות: שלא תעיזי להעסיק ישראלים! ההחלטה האמיצה של אתי אלקיס-מזרחי אחרי השביעי באוקטובר

      1 באוקטובר 2026
    • קהילה

      מיקי גבע: "אני מרגיש כמו שגריר של צחוק" – במופע סטנדאפ חדש בלוס אנג׳לס

      14 באוקטובר 2026

      ביום ראשון בלוס אנג׳לס : ההצגה "שיעור באהבה" – קומדיה ישראלית משובחת

      14 באוקטובר 2026

      המסר: "לסרטים יש עורכים – להיסטוריה אין": ישראלים-אמריקאים הפגינו בעת הקרנת הסרט האנטי-ישראלי "נאזא" בלוס אנג'לס

      12 באוקטובר 2026

      צו 8: בואו למחות היום על הקרנת הסרט האנטי ישראלי ״נאזא״ בנורת׳ הוליווד ובסנטה מוניקה

      9 באוקטובר 2026

      יסמין לוי: שורשים, משפחה ומוזיקה חוצת יבשות

      7 באוקטובר 2026
    • כתבות שער

      האישה‭ ‬שלא‭ ‬עוצרת‭ ‬באדום

      21 באוקטובר 2026

      מכוונת לבמה הגדולה בעולם

      14 באוקטובר 2026

      ״אין לנו את הפרבילגיה לשתוק״

      7 באוקטובר 2026

      רקפת אהרן: מלכת העגלות לשעבר ומנטורית העסקים והמכירות המובילה לא מחכה שהחיים יקרו לה

      30 בספטמבר 2026

      מטראומה לשליחות: הסיפור המעצים של לינור אברג'יל

      23 בספטמבר 2026
    • ספורט

      גאווה כחול-לבן: יוני כץ זכה בסולט לייק סיטי במדליית זהב באליפות העולם של 'בולדר' בענף הטיפוס 

      19 באוקטובר 2026

      גיבור מקומי: ראסל וסטברוק זכה להוקרה ממועצת העיר לוס אנג'לס; אלוף הטריפל- דאבלים זכה לשבחים עבור פעילותו הפילנתרופית בעיר

      13 באוקטובר 2026

      ברור ש"לא אעבור עוד עונה כזאת": הווידוי קורע הלב של כוכב הלייקרס – והקרב המשפטי על בנותיו הפעוטות

      9 באוקטובר 2026

      עכשיו זה רשמי: דני אבדיה – ברשימת 30 הכדורסלנים הטובים בעולם לקראת פתיחת ליגת האן.בי.איי

      24 בספטמבר 2026

      לברון ג'יימס נהג להצדיע לו בכל משחק ביתי: נפרדים משדר הלייקרס שהפך לסמל במשך 43 שנים ועשר אליפויות

      24 בספטמבר 2026
    • תרבות
    • בריאות
    • אירועים
    • גליונות קודמים
    • טיולים
    • אוכל
    Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    Home » מגה-בייב בינלאומית / ראיון עם הדוגמנית-שחקנית טל ברקוביץ
    תרבות

    מגה-בייב בינלאומית / ראיון עם הדוגמנית-שחקנית טל ברקוביץ

    מיכה קינןBy מיכה קינן10 במאי 2013Updated:23 במאי 2024אין תגובות29 Views
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email VKontakte Telegram Copy Link
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    היא רקדה בצעירותה בלט, דיגמנה בראש חוצות באיטליה, הופיעה על שער הפלייבוי הספרדי למדה משחק בלונדון ואימצה מבטא בריטי * ועכשיו הגיעה ללוס אנג'לס להגשים את חלומות השלב השלישי בחייה * קבלו את טל ברקוביץ', הכוכבת הישראלית-הוליוודית הכי חננה שהכרתם

    ברכיים
    "הגעתי ללוס אנג'לס, אני לא יודעת איך זה יתפתח. אני יודעת שאני הולכת להשקיע את כל כולי למשחק ואני מקווה לטוב. את עולם הדוגמנות אני אוהבת ומכבדת, המקצוע הזה נתן לי להגיע לאיפה שאני היום"
    ישראלים פטריוטים היושבים באל.איי או בארץ ישראל מפנטזים בלי בושה על קולוניאליזם של זוהר ישראלי-הוליוודי הפושה לו ברחבי הגלובוס. הם עוקבים בעניין וגאווה בלתי מוסתרת אחר המאבקים, מאמצים, כשלונות, והצלחות של נציגותינו מעבר לאוקיאנוסים וביבשות שונות. יש לכך השלכות נוספות מעבר לגאווה ולזיקפה הלאומית; אספקטים כלכליים, פוליטיים, מדיניים  חברתיים וגלובליזציה של ארצנו הזעירה שחשוב לה שידעו כל עממי תבל שלנו יש את הכי גדול.
    ההצלחה בחו"ל של כל כך הרבה בייבס כחול-לבן הפכה לנכס צאן ברזל בתחמושת הלאומית שלנו. הרבה שטיחים אדומים נפרסו באין ספור פרימירות עליהן צעדו בסך עשרות, אם לא מאות, בנות ישראל כשרות לדורותיהן. מי זוכר את זיווה רודן,  דליה לביא או  גילה גולן? הן היו פורצות הדרך ובזכותן יחד עם הציצקל'ה הישראלי הן הפיצו את המיתוס של הצבריות הסקסיות שעונדות תת מקלע עוזי על חמוקיהן השופעים ומסתערים על קופות הסרטים של הוליווד כשבעקבותיהן שועט מפיק יהודי מזדקן ומפזר לרגליהן ערמות דולרים פריכים. בנוסף לקולאג' הצללואיד ההוליוודי הופיעו תמונותיהן גם על  כל שערי מגזיני אופנה, בארץ ובחו"ל.
    היום, בעקבות מהפכת המדיה והתכנסות הכפר הגלובלי לממדים סופר-נגישים, יכול כל ישראלי שישבניו נעוצים בכורסת הטלויזיה לראות ולחוש את חמוקיהן של קים קרדשיאן, בריטני ספירס ופריס הילטון כאילו הן במטווחי יד, ממש ממש בסלון ביתו. אלא שהפעם נוספות לרשימה גם הבייבס הלאומיות שלו כמו אסתי גינצבורג, בר פאלי, מורן אטיאס, בר רפאלי וגל גדות  (ולאחרונה גם ענבר לביא ואלונה טל).
    לתמונה הגועשת הזאת חודרת בשנה האחרונה  טל ברקוביץ' – דוגמנית-שחקנית ישראלית בינלאומית המתמחה בהלבשה תחתונה: לנג'ריי, בודואר וכל מיני תחרות, שניצים, מלמלות, וקטיפות. העלמה החטובה כבר הספיקה לקטוף תארים וג'ובים מכובדים באירופה כמו פרזנטורית של מחלקת הקוסמטיקה של בית הכלבו היוקרתי הרודס, בקמפיינים ל'נייקי', ל'סוני' ולרשת 'מרקס אנד ספנסר'. תצלומיה הופיעו במגזינים נחשבים כמו "GQ", "FHM", "Elle" ו"Glamour", והיא אפילו ביצעה גחה קצרות להופעות קצרות ויעילות בלהיטים הוליוודיים: "הנסיך הפרסי" לצד ג'ק ג'ינלהול ו"רדיו רוק", שהיה להיט גדול באנגליה, סרטו של ריצ'רד קרטיס שיצר את סדרות המופת "הפתן השחור" ו"מיסטר בין" ובמאי הסרטים "נוטינג היל", "יומנה של ברידג'ט ג'ונס" ו"אהבה, זה כל הסיפור".
    פרק אחר ברזומה של ברקוביץ' היה  כשהצטלמה ל"פלייבוי" הספרדי. אבל לא מה שאתם מדמיינים אלא הפקה מעניינת ואמנותית של תמונות מתחת למים עם צלם מדהים מברצלונה בשם פאו פלאסיוס; היא לא התביישה לחשוף איזה ציץ אבל היתה גאה בתוצאה. ברקוביץ' הפכה ליצואנית מצטיינת שכמעט לא ניסתה דריסת רגל לשוק היופי והאופנה בישראל. ברם, יום אחד הסכינה לככב בתחרות "רוקדים עם כוכבים" הישראלית ולמרות שהצטיינה לחולל על הפרקט, תגובה בלתי הולמת של השופטת חנה לסלאו והקהל הישראלי הלבנטיני ששירקרק לה בבוז וביאס אותה עם טוקבקים מגעילי נפש ומעוררי פלצות גרם לה לשים את הוליווד על הכוונת ולנסות לכבוש את לב הקהל הישראלי מאמריקה.
    600full-tal-berkovich

     

    את העלמה החטובה אנחנו תופסים בבית קפה שבתוך סט צילומים בלוס אנג'לס לסרט עלום ומסתורי.
    אז מה מביאך הלום?
    טל: "מאז שנכנסתי לעולם הדוגמנות, אף פעם לא נחשבתי לדוגמנית ישראלית שעובדת רק בארץ או רק בלונדון או רק במילאנו או רק בספרד או רק בגרמניה; אני מסתובבת כל הזמן, אבל באמת התרכזתי באירופה ובישראל. אמנם ישראל זה הבית, אבל החלטתי שאני עוברת לארצות הברית. אני רוצה לשים דגש יותר על הקריירה של המשחק שלי. סיימתי בית ספר לתיאטרון בלונדון. למדתי שם שנתיים תיאטרון אנגלי, והחלטתי שזהו, אני מוכנה, יש לי את הכלים ואני מוכנה עכשיו לעבור לשלב הבא ולעבור ללוס אנג'לס.
    "תמיד זה היה לי בראש, אבל אני בנאדם שצריך קודם להיות מוכן מאה אחוז. היום אני יודעת, שבאמת אני מוסמכת ומוכנה להיות שחקנית, מבחינת החוזק הפנימי שלי ומבחינת היכולות שלי. אז החלטתי שזהו, הגיע הזמן, שנה היה לי כרטיס בכיס ומזוודה ארוזה, וכל הזמן דחיתי ודחיתי עד שבסוף נסעתי.
    "הגעתי ללוס אנג'לס, אני לא יודעת איך זה יתפתח. אני יודעת שאני הולכת להשקיע  את כל כולי למשחק ואני מקווה לטוב. את עולם הדוגמנות אני אוהבת ומכבדת, המקצוע הזה נתן לי להגיע לאיפה שאני היום. אני עצמאית ואני יכולה לפתח את החלומות שלי ולהגשים אותן ולהחליט: זהו עברתי ללוס אנג'לס! אז אני מוקירה ואוהבת את המקצוע הזה ואני ממשיכה בו, זאת העבודה שלי. המשחק זה התשוקה שלי, זה החלום שלי, התחביב שלי. הלוואי ויום אחד זה יתגשם ויהפוך להיות קריירה לפחות כמו הקריירה של הדוגמנות.
    בואי נתחיל מההתחלה, מהילדות.
    "נולדתי בקריית טבעון. אבא שלי גם הוא נולד בטבעון. ההורים שלי עדיין חיים שם, אבל בתיכון נסעתי באוטובוס כל יום לחיפה, שם למדתי בויצו, בשש בבוקר והייתי חוזרת בתשע בלילה. היו המון חזרות ועבודה בסטודיו, זו היתה האהבה שלי.  מגיל ארבע למדתי בלט, הייתי ממש רקדנית בלט, כלכך אהבתי בלרינות,לבושות בלבן וורוד.
    "יש לי שני אחים, רון וגיל, קטנים ממני, מדהימים, ואני מאוד מתגעגעת ואוהבת אותם. אימא שלי מורה לאומנות וציירת ואבא שלי מהנדס אלקטרוניקה ברפאל.  אימא אומנית, זה מה שהיא אוהבת לעשות. מאז שאני זוכרת את עצמי הייתה אומנות סביבי. גדלתי עם ספרייה ענקית של ספרי אומנות בבית. אני גם כותבת מגיל מאוד צעיר. גרתי בבית שלא היה לנו טלוויזיה, מבחירה, כי אימא האמינה שהילד צריך לפתח את היצירתיות שלו. קראנו המון ספרים וציירנו ותמיד, תמיד, ניגן לנו הפטיפון מוסיקה קלאסית.
    {588C2813-3BEF-4E65-B309-D4C858D53E47}

     

    "בגיל שש עשרה המורה שלי לקחה אותי לבחינות קבלה ללהקת הבלט הממלכתית בתל אביב. ברטה קראוס המנהלת מאוד אהבה אותי, רצתה שאעזוב את בית הספר ואעבור לתל אביב. זה לא מצא חן בעיני ההורים שלי ואני שמחה שהם לא נתנו לי לעשות את זה. הם אמרו לי, 'קודם כל תסיימי בגרויות בבית הספר ואז תעברי'. וזה מה שעשיתי . הייתי תלמידה מצטיינת בתיכון, במגמת מחול .
    "כשסיימתי את ויצו, אחרי הבגרות האחרונה שלי בספרות, הייתי בת שבע עשרה וחצי, ואז עברתי לתל אביב . רקדתי באנסמבל הבלט הישראלי, הצטרפתי ללהקה וגרתי בדירה של הלהקה. הייתי בלרינה, הרבה יותר רזה מעכשיו. הייתי בנויה אחרת, שרירית. אף פעם לא עשיתי דיאטות או משהו רציני כדי להיראות ככה.
    "ואז בגיל עשרים נפצעתי בברך ימין, שחיקה של המיניסקוס, והרופא הודיע לי שבלרינה כבר לא אהיה. הוא פשט אמר לי שהמפרקים שלי חלשים, זה אומר שהגוף שלי לא הולך לעמוד בעומס של עוד שש עשרה שנה של בלט. לרקדנית בלט זה אינטנסיבי, זה כל יום כל יום שבע עד תשע שעות. הרופא אמר שזה יכול להתפתח, להמשיך למשהו יותר רציני. בהתחלה היה לי נורא קשה, שנה של תהליך נפשי ושאלות האם להמשיך או לא להמשיך.
    "מהבלט הישראלי ניסיתי את להקת הריקודים המודרניים בת דור. ואז גם הפנמתי שזה כואב מידי ואני לא יכולה להמשיך לרקוד; כואב גם פיזית וגם נפשית.  הריקוד היה החלום שלי, אצלי אין חצי חצי, או שאני עושה משהו עד הסוף או שאני לא עושה. אז בחרתי לחתוך, עם כל הכאב שבדבר. זה היה מאוד ממש דיכאון. אימא שלי החמודה, רצתה לשמח אותי אז היא לקחה אותי לשבוע של טיול בנות באיטליה. כל כך אהבתי את המקום והיה לי כל כך כיף שאני זוכרת שהייתי שם בבאר המשאלות, פונטנה דה טראווי, ברומא, זרקתי מטבע ואמרתי שאני רוצה לחזור לשם, לחזור לחיות באיטליה ואפילו עלה לי בראש לדגמן. ובאמת שנה אחרי זה, זה קרה. צריך להיזהר מה שאתה מבקש כי זה קורה…
    " אחרי שנה מאז שהפסקתי לרקוד קניתי כרטיס פתוח למילאנו. אימא מאוד מאמינה בחלומות, היא אמרה: 'מקסימום לא יצליח תחזרי הביתה יש לך לאן לחזור'. כל הכבוד להורים שלי; אני לא מאמינה שצריך להגיד לילד לא, כל עוד הוא לא פוגע בעצמו, ואני גם את הילדים שלי אחנך ככה, תמיד ללכת אחרי החלום".
    טל של
    מה קרה איתך במילאנו?
    "אני קמה יום אחד ופשוט קונה כרטיס טיסה למילאנו. שנה אחרי הביקור היו לי זיכרונות כל כך טובים ממילאנו, לא חששתי, יש לי אומץ, כמו שיש לי ביצים לבוא לבד ללוס אנג'לס. נסעתי לבד לגמרי. אני מגיעה למילאנו ועושה בוקינג באיזה מלון זול כזה באמצע העיר שחברה הוציאה לי מהאינטרנט. היא גם רשמה לי שמות של כל הסוכנויות לדוגמניות. אני מסתובבת בתמימות של ילדה בת עשרים, יום אחרי שאני נוחתת, מסוכנות לסוכנות ואומרת: 'שלום קוראים לי טל ברקוביץ', אני מישראל ואני רוצה להיות דוגמנית'. ככה אמרתי, בחוצפה ישראלית תמימה, היו לי שלוש ארבע תמונות. אני חושבת שאפילו עקבים לא היו לי, לא היה לי מייקאפ, אני ילדה מטבעון, כאילו זה ממש לא באופי שלי. היום, אני מסתכלת על תמונות שלי מאז ואני אומרת לעצמי שנראיתי כמו בן, אני ממש נראיתי כמו בן! לא היה לי מושג מה זה חנויות של בגדים, שמות של מותגים, איך מתאפרים, תסרוקות, טיפוח חן, כלום, זה היה דבר חדש בשבילי.
    "ביום הראשון אני שומעת המון פעמים לא, ואני חוזרת הביתה בוכיה, אומרת לעצמי 'איך הם לא מתביישים, הם פשוט אומרים לך בפנים'. אני מאוד מאמינה בגורל, מה שכתוב לך, זה מה שקורה, את צריכה לקום ולעשות. ביום שאחרי זה אני יושבת לארוחת בוקר באיזה קפה קטן ליד מלון, מזמינה קפה וזוג, בחור ובחורה יושבים לידי. היא מאוד יפה, צעירה בגיל שלי. לא נראית איטלקייה עם שיער בלונדיני, ואני יושבת ומסתכלת על כמה תמונות שלי ואז החמודה הזאת באה ושואלת אותי אם אני דוגמנית. אז אני אומרת לה, כן. היא שואלת אותי אם יש לי סוכנות, אני אומרת לה, לא, רק הגעתי. אז היא  מציעה לפגוש את הסוכנות שלה. זה היה לפני שבע שנים, ואני פשוט אומרת לה: 'כן, תודה, זה ממש נחמד מצידך!'. הם לוקחים אותי לסוכנות ואני פוגשת את הבוקר שם, קראו לו אנדריאה, ואז הוא יושב איתי ואני מספרת לו והוא מסתכל עליי ואומר לי: 'את קטנה אבל את מיוחדת, בוא ניתן לזה הזדמנות'. ואז הוא מוסיף: 'בוא ניתן לזה הזדמנות לשלושה שבועות. אציג אותך בפני הלקוחות שלי, בפני הצלמים ואראה מה הפידבק'. במשך שלושה שבועות אני לא עושה מסלול. אני עושה קטלוגים, מגזינים,  פרסומות לטלוויזיה.
    כשהוא אמר לי – בוא נריץ אותך שלושה שבועות ונראה, זה כאילו נתנו לי עכשיו שלושה שבועות להוכיח, ויש לי המון מוטיבציה. כשנותנים לי מטרה אין סיכוי שאני לא אשיג אותה. אני פשוט זוכרת, זאת התקופה הכי יפה בחיים שלי, הכי לחוצה. אבל בדיעבד, כשאני נזכרת בשירים של אותם הימים, ואני תמיד מקשיבה למוזיקה בבוקר, נזכרת בשירים ששמעתי בבקרי באיטליה שנתנו לי מוטיבציה. גוון סטפני, היו לי דיסקים שלה,  וזה נתן לי את המוטיבציה. אני זוכרת את היוגורט תות שהייתי אוכלת בבוקר, שפתאום גיליתי מה זה המוצרלה, הגבינה הטבעית, זוכרת שאני תמיד שמתי אותה בסלט כל יום ואני זוכרת שהייתי משמינה מזה.
    "לאחר מכן דברים התחילו לזרום. לקחתי קמפיין של צ'ינזאנו: הם הציעו ליין של שמפניה וחיפשו דוגמנית שגם יודעת לרקוד. בול בשבילי. הופעתי בטלוויזיה, מודעות, עיתונים, שלטי חוצות, ופתאום כשקיבלתי על זה קמפיין זה היה מדהים, הרגשתי מדהים, שאני במקום הראשון. פתאום בסוכנות, פתאום הם נחמדים אלי, כי שאת מביאה כסף כאילו, מזמינים אותך פתאום לארוחות ערב בסוכנות, פתאום שואלים אותך, מתענינים, אומרים 'ספרי לנו על עצמך'.
    לאישה

     

    "באותה תקופה גרתי במילאנו בדירת דוגמניות שהסוכנות סידרה לי. היינו רואות המון סרטים, כל יום סרט. היינו ישנות ביחד, הייתה אחת מאוסטרליה, ואחת ממצרים. תאר לך שהשותפה שלי לחדר הייתה מצריה".
    איזה מן החיים היו לך באירופה?
    "אני חושבת שבאירופה זה די דומה לאמריקה. אנשים מאוד מנומסים, אנשים שכיף לעבוד איתם, אף פעם לא קרו לי מקרים לא נעימים, כאילו באמת שהחוויות שלי מהדוגמנות היו תמיד כפיות ונעימות. המקרים הלא נעימים היחידים הם כשיש דחייה, כשאת הולכת לאודישן ואת לא מקבלת את זה או שכמעט כמעט את מגיעה לקמפיין מאוד גדול ואז לא מתקבלת.
    "בהתחלת הקריירה זה קשה. ככל שעובר הזמן את יודעת לעשות הפרדה. זה לא שאת לא טובה, את פשוט לא מתאימה כרגע לפרויקט הזה. ברגע שאת בביזנס קשה בתור ילדה או אישה צעירה לעשות הפרדה, היום אני כבר יודעת לעשות את ההפרדה הזאת. אני הולכת לאופרות ב'סקאלה', אוהבת לראות בלט וקונצרטיפ, לא יכולתי להיפרד מזה. כל פעם שאני הולכת לראות את ה'סקאלה' אני בוכה, ואני הולכת למוזיאונים, יש כל כך הרבה תרבות באיטליה".
    מתי חזרת  לבקר בישראל?
    "במהלך השנתיים במילאנו הייתי טסה הביתה לחגים, מגיעה רק לבקר את המשפחה.מצאתי סוכנות דוגמנות ישראלית.ז ה היה כאילו הפוך, כי התחלתי בקרירה במילאנו ואז התחלתי גם לעבוד קצת בארץ. ואז לפני שלוש שנים, אחרי שעשיתי דברים קטנים, הציעו לי להשתתף בתוכנית 'רוקדים עם כוכבים'. הגעתי ל'פריים טיים'. בשנתיים-שלוש האחרונות היו לי כל פעם טיסות אבל לא קרה שבאתי לארץ ונשארתי לתקופה ארוכה. באתי  לבקר ולהצטלם וחזרתי לאירופה. בסופי השבוע נסעתי לטוסקנה. יש לי חברה שגרה בסיינה ואני מתה על העיר המדהימה הזו., אני כבר מכירה אנשים בכל אירופה, נפגשת ועובדת עם עוד ועוד חברות, מטיילת המון. הרוב ברכבות. במוניות, רכבת תחתית, אני לא מפונקת".
    למה שינית כיוון והלכת לתיאטרון?
    "אחרי שלוש שנים באירופה רציתי לשנות כיוון , התגעגעתי ליצירה וכשאני מתגעגעת למשהו שהוא במה החלטתי לעבור ללונדון, שם אני גם מדגמנת וגם עושה תיאטרון. האנגלית שלי הייתה טובה כי בבלט הישראלי דיברנו אנגלית כי זה בינלאומי, אז המורות מדברות באנגלית. המבטא שלי מאוד מעורבב כבר, כי הוא לא ישראלי, הוא גם לא בריטי והוא בטח לא אמריקאי, עדיין, אבל אני עובדת על זה. לקחתי שיעורי משחק, ושיעורי אנגלית בכדי לשפר אותה. החלטתי לעבור לשם בגלל הלימודים ובגלל שהעבודה מסתובבת גם בגרמניה גם בלונדון וגם באיטליה. בסך הכל העבודה שלי באירופה, אז את כל הזמן שלי אני מבלה באירופה. לא יצאתי בלונדון למסיבות, ברים ומועדונים. העדפתי להישאר מפוקסת בעבודה שלי. אפילו יין אני לא שותה. הבילוי המועדף עלי הוא מסעדה והצגה או הופעת מחול. לא היה לי בכלל זמן לבלות בתוך הלו"ז הצפוף שלי.
    "בזמן הפנוי שלי בלימודי משחק , קראתי ספרים, אני אוהבת  מאוד ספרות. אני מאוד אוהבת לכתוב. אני כאילו גם קצת חננה, בחיים הפרטיים שלי, אני חושבת שאת כל השיגעון אני מוציאה על הבמה, במשחק בתיאטרון. זו היתה התפתחות מאוד טבעית בשבילי. המצלמה לא מפחידה אותי וגם הבמה מסקרנת אותי והיה נראה לי שלונדון זה בדיוק המקום לפתח בו את הכישורים האלה. מעבר לזה שאר התרבות שעוברת שם בקצב היסטרי, עד לרמה שאי אפשר להספיק כלום, אין עוד מקום שבו לתיאטרון יש מקום כזה מרכזי כמו לונדון.
    "בדקתי כל מיני אופציות של בתי ספר למשחק ומצאתי אחד שממש התאים לי ומלמד בשיטת מייזנר שמאוד התחברתי אליה. בניגוד לשיטת סטניסלבסקי, לא צריך לחזור לכל מיני טראומות אישיות מהעבר ועבורי, שהיתה לי ילדות מאושרת, יותר נוח במקום הזה. אני גם חושבת שיש דברים שעדיף שיישארו מודחקים ולא ייצאו פתאום כשבן-אדם עובד על סצנה. זו עבודה קשה. אין אמת אחת, איך שזה נראה, אני חושבת שלכל אחד זה מאוד אינדיבידואלי, שאם אתה לא מחפשת את זה אז אתה לא מגיעה לזה. אף אחד לא בא אליך ואומר לך בואי תעשי. זה או שאת מתחברת לזה או שלא, אני מאמינה בבחירה".
    חזיה אדומה קטנה

    אז עכשיו את כאן, בלוס אנג'לס, אבל עדיין פוזלת הביתה, לישראל…

    "בינתיים, אני נערכת לפרק השלישי בחיים שלי, שזה הוליווד. השלב שבו אני מקווה לקבל תפקידים בסדרות וסרטים. אני כבר מוזמנת לאודישנים. אבל בקשר לישראל, אני מקווה שעוד מעט אני חוזרת. השיא שלי יהיה  אם באמת יקבלו אותי כמו שאני. בלי כל הדעות והביקורת. ברגע שזה יקרה, אני מביאה מזוודה וחוזרת. אפילו קניתי בית בטבעון לפני כמה שנים.
    "בינתיים , המשפחה שלי לוחצת והחברים מתגעגעים. אחי רון אמר לי  פעם, 'אין סיכוי שאת אחותי אם את לא הולכת לחזור לארץ'. אמרתי לו 'למה?', אז הוא אומר לי 'כי אהבת את סבא ז"ל. הבנאדם עלה ארצה על אקסודוס, הגיע לארץ, סילקו אותו חזרה, חזר בלי אוכל ובלי מים, הקים בבית אלפא קיבוץ'.

    אמרתי לו , "אתה צודק, אין מצב שאני לא חוזרת"…

    מיכה קינן
    + postsBio
    • מיכה קינן
      רוצה להיות שגרירת ישראל
    • מיכה קינן
      אייל אשל: "בעצם, אנחנו הקול שלהן כי אין את הבנות האלה שיוכלו לתת את העדות"
    • מיכה קינן
      כך פועלים אנשי הצללים: ערב התרמה מיוחד בבוורלי הילס ללוחמי סיירת 13 וסיירת שלדג
    • מיכה קינן
      סיפור חייו של מוריס (משה) בניטה: היהודי הנודד
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
    Previous Articleמסך גדול עם יהודית קטן – "The Sapphires"
    Next Article מסע בין כוכבים / מדור הסלבריטיז של יפה מזרחי
    מיכה קינן

    Related Posts

    חמש שנים אחרי הכוכבת ההוליוודית הודיעה: אובחנתי בטעות כחולה בטרשת נפוצה

    21 באוקטובר 2026

    מה הסיפור מאחורי "חזיית הפנטזיה" בשווי 50 מיליון דולר של קיילי ג'נר בתצוגת "ויקטוריה סיקרט" בלוס אנג'לס 

    20 באוקטובר 2026

    לארי דיוויד מצטרף לג'רי סיינפלד: תוקף במאמר סאטירי נוקב את הארגונים האנטי ציוניים באמריקה 

    19 באוקטובר 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    הוסף בית עסק +
    Logo
    Beverly Hills Implant Center

    Beverly Hills Implant Center

    Address: 8383 Wilshire Blvd suit 358, Beverly Hills, CA 90211, USA

    310-424-7072

    לחברת קונסטרקשן דרושים אנשי מכירות

    לחברת קונסטרקשן דרושים אנשי מכירות

    323-270-1728

    שיעורי קבלה עם הרב אליהו ג׳יאן

    שיעורי קבלה עם הרב אליהו ג׳יאן

    561-400-7796

     לחברת השמת עובדים לחברות קונסטרקשן דרושים עובדים בכל התחומים

     לחברת השמת עובדים לחברות קונסטרקשן דרושים עובדים בכל התחומים

    702-955-8185

    גאסט‭ ‬האוס‭ ‬מאובזר‭ ‬טרזנה

    גאסט‭ ‬האוס‭ ‬מאובזר‭ ‬טרזנה

    Address: Tarzana, Los Angeles, CA, USA

    818-430-6537

    נטלי עמיאל – סוכנת הנדלן שלך בדאלאס

    נטלי עמיאל – סוכנת הנדלן שלך בדאלאס

    Address: Dallas, TX, USA

    818-445-1303

    Top Posts

    תופעה: עבריינים מישראל משתלטים על עסקים בארה"ב; עבריין מנתניה שסחט ישראלים בתחום הנדל"ן נעצר בלוס אנג׳לס

    31 בינואר 20253,111

    החברים של גדולים מהחיים מציגים: ערב הפרשת חלה עם נטלי דדון בבית של אלי ומיטל בכר

    8 במאי 20242,671

    צעירה ישראלית הותקפה ונדקרה בדירתה בסנטה מוניקה; נזקקת לניתוחים רפואיים דחופים ופונה לעזרת הקהילה

    13 בנובמבר 20242,216

    בוורלי הילס: משפחה פרסית-יהודית מותקפת ע"י מטרידן תומך חמאס סדרתי במסעדה יוקרתית – ומשיבה מלחמה שערה. צפו בסרטון

    3 ביוני 20252,102
    Don't Miss
    כתבות שער

    האישה‭ ‬שלא‭ ‬עוצרת‭ ‬באדום

    By מערכת שבוע ישראלי and צילומים: אדוה ריקלין21 באוקטובר 20262

    מהמרתון‭ ‬הראשון‭ ‬בגיל ‭ ‬16 ‬דרך‭ ‬הקמת‭ ‬עסקים‭ ‬בשתי‭ ‬יבשות‭, ‬ועד‭ ‬למרכז‭ ‬Longevity‭ ‬חדש‭ ‬בלוס‭…

    האלווין‭: ‬לחגוג‭ ‬או‭ ‬לא‭?!‬

    21 באוקטובר 2026

    סוכל טבח בתיכון בדרום קליפורניה: שתי נערות  בנות 15 תכננו מסע ירי המוני – ונעצרו רגע לפני האסון

    21 באוקטובר 2026

    סקר חדש: רק 1% מהניצולים משריפות הענק בפאסיפיק פליסיידס ואלטדנה חזרו לבתיהם

    21 באוקטובר 2026
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • Telegram
    • WhatsApp

    הירשם לעדכונים

    [wpforms id="49526"]
    About Us
    About Us

    Discover Israeli Week latest news and updates from our local community in Los Angeles. We're committed to serving our community with passion and dedication. Stay informed and connected with us

    Questions? Get in Touch

    Email Us: shavuaisraeli@gmail.com
    Contact: +1-(323) 852-1202

    Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
    Our Picks

    האישה‭ ‬שלא‭ ‬עוצרת‭ ‬באדום

    21 באוקטובר 2026

    האלווין‭: ‬לחגוג‭ ‬או‭ ‬לא‭?!‬

    21 באוקטובר 2026

    סוכל טבח בתיכון בדרום קליפורניה: שתי נערות  בנות 15 תכננו מסע ירי המוני – ונעצרו רגע לפני האסון

    21 באוקטובר 2026
    Most Popular

    תופעה: עבריינים מישראל משתלטים על עסקים בארה"ב; עבריין מנתניה שסחט ישראלים בתחום הנדל"ן נעצר בלוס אנג׳לס

    31 בינואר 20253,111

    החברים של גדולים מהחיים מציגים: ערב הפרשת חלה עם נטלי דדון בבית של אלי ומיטל בכר

    8 במאי 20242,671

    צעירה ישראלית הותקפה ונדקרה בדירתה בסנטה מוניקה; נזקקת לניתוחים רפואיים דחופים ופונה לעזרת הקהילה

    13 בנובמבר 20242,216

    Copyrights © 2026 IsraeliWeek.com All rights reserved. | Design by EMS

    • ראשי
    • צור קשר

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.