הפגנות סוערות בעיר התפוח הגדול לקראת נאום ראש הממשלה נתניהו בעצרת האו"ם: ביממה האחרונה התקיימו בעיר הפגנות פרו-פלסטיניות שקוראות לסיום המלחמה בעזה ומוחות על הגעת נתניהו לעצרת האו"ם, ובמהלך סוף השבוע צפויות הפגנות נוספות.
חלק מההפגנות, שהיו שקטות בשעות הבוקר, הפכו לאלימות בשעות הערב. בהפגנות פרצו עימותים אלימים בין מפגינים לשוטרים, שהגיבו בגז מדמיע ועצרו עשרות מפגינים.
בשדרה החמישית של ניו יורק התקיימה צעדה לבניין עצרת האו"ם. המפגינים הניפו דגלי פלסטין ושלטים שבהם נכתב בין השאר "להפסיק את הסיוע האמריקאי לישראל", "להחזיר את החטופים הביתה" ו"לשלוח את נתניהו להאג". השוטרים דרשו מהמפגינים לפנות את הכביש. המוחים סירבו לדרישתם, ובין הצדדים החלו עימותים שהסתיימו במעצרים של מפגינים.
מחאה התקיימה גם מחוץ למלון שבו שוהה נתניהו, שם התאספו מאות מפגינים אנטי-ישראלים. "נתניהו, אנחנו נלכוד אותך", צעק הקהל. גם שם פרצו עימותים, ומפגינים נעצרו.

מחוץ לרחבת בניין האו״ם התאספו עשרות מפגינים ישראלים ויהודים שמחו נגד ביקור ראש הממשלה. החזיקו שלטי Crime Minister ובובות קרטון של נתניהו מגואלות בדם.
"נתניהו ישקר לעולם, בדיוק כמו ששיקר לנו הישראלים. תפסיקו להרוג ילדים, תסיימו את המלחמה, תחתמו על הסכם, תחזירו את החטופים הביתה. אין פתרון צבאי", אמר אחד המשתתפים בהפגנה הזו.