משטרת הלטום סיטי בטקסס עצרה שני חשודים צעירים ברצח נהג Uber Eats בסוף השבוע.
בהצהרה שפורסמה ביום חמישי בבוקר, המשטרה זיהתה כי החשודים הם שני בני נוער בני 14. שמותיהם ותמונותיהם לא יפורסמו בגלל גילם.
בני הנוער לכאורה דקרו את ראיין מונסי גרהאם בן ה -31 בשבת בניסיון לשדוד אותה.
לא הרחק מבניין הדירות בהן נמצאה גופתה של גרהם, נעצרו שני הצעירים בני 14 והואשמו ברצח הון.
"בעזרת צוות ה- SWAT הם לקחו אותם למעצר. הם עמדו מחוץ למתחם הדירות שלהם, קרוב לפורט וורת', ממש מחוץ לעיר שלנו, שזה ממש קרוב למקום בו התרחשה העבירה הזו", אמר הנציג במשטרה, אריק פיטרס.
מהמשטרה נמסר כי כבר בתחילת החקירה, הבלשים עקבו אחר הטלפון הנייד הגנוב של גרהם ומצאו אותו במזבלה במתחם כיכר מרכנתיל.
פיטרס אמר כי שילוב של ראיות, כולל וידאו מעקב ושיחה מדלת לדלת עם תושבים, הובילו אותם לשני הצעירים. לדבריו, המניע היה שוד.
"הכסף היחיד שהיה לה אולי היה טיפים, אבל זה אפילו נדיר עכשיו כי כמו שאמרתי המסירה ללא מגע בימינו שכולם עושים, כולם עושים טיפים דרך האפליקציה, הם לא עושים טיפים עם הכסף שלהם , "אמר פיטרס.
המשטרה מאשרת כעת כי גרהם מת מפצע דקירה אנוש.
היא הייתה אישה ואם לשלושה ילדים, שסיפקה אוכל בכדי לסייע למשפחתה.
[כתב: "פשוט תן לי את רמת ההלם והתסכול שאתה מקבל מאנשים סביב החקירה הזו."]
"לא הייתם חושבים שאנשים שם רק מנסים לעשות את עבודתם יצטרכו לחשוש לחייהם," הגיב פיטרס. "זה אירוע מצער שקרה. אני מקווה שעם המעצר של שני האנשים האלה אנחנו יכולים לרפא את הקהילה וגם לתת קצת סגירה למשפחה."



