האקסית של ג'וני דפ בארץ: חודשיים לאחר שהסתיים משפטה של אמבר הרד כנגד ג׳וני דפ ברעש גדול ופיצוי של מיליוני דולרים, הגיעה הרד לחופשה סודית בישראל. לפי הפרסום בעמוד האינסטגרם של ירדן מניפלד דיזנגוף, השחקנית אמבר הרד נצפתה כשהיא יושבת לצד איב בארלו, עורכת דין שתוארה כ"פעילה ציונית חזקה ביותר שהיא גם החברה הטובה ביותר של אמבר".
כזכור, לפני חודשיים השחקן ג'וני דפ ניצח בתביעת לשון הרע נגד אשתו לשעבר אמבר הרד. חבר מושבעים בצפון וירג'יניה צידד בדפ ומצא כי אשתו לשעבר אמבר הרד הכפישה אותו בהאשמות כי ביצע אלימות במשפחה וקבע כי עליה לשלם פיצויים בסך 15 מיליון דולר. מנגד, הרד אמורה הייתה לקבל שני מיליון דולר דמי פיצויים.
דפ תבע פיצויים בסך 50 מיליון דולר על מאמר שפורסם ב-2018 ב"וושינגטון פוסט", שבו הרד אמרה שהיא הפכה ל"דמות ציבורית המייצגת התעללות במשפחה". למרות שבמאמר מעולם לא הוזכר דפ בשמו, עורכי דינו אמרו שהוא מתייחס בעקיפין להאשמות שהעלתה נגדו במהלך גירושיהם ב-2016.


