Close Menu
Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    • ראשי
    • צור קשר
    What's Hot

    בין אימפריית הצימוקים לכלא: יורש המיליונים נאשם בהטרדת רב של חב"ד בפסיפיק פלאסיידס – ומנסה לחמוק מהדין בטענות לבריאות הנפש

    20 ביולי 2026

    צפו בסרטון: גל גדות לא מפסיקה לרוץ בטריילר לסרט אקשן חדש באמזון פריים

    20 ביולי 2026

    המחאה בארה"ב מתרחבת: "אנשים התעוררו וגילו מפלצת" – ההתנגדות לדאטה סנטרס חוצה מפלגות

    20 ביולי 2026

    הירשם לעידכונים

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    הירשם לניוזלטר שלנו כדי לקבל עדכונים ישירות לתיבת הדואר שלך

    Loading
    רשתות חברתיות – Social Media
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • Telegram
    • WhatsApp
    RSS RSS Feed
    Facebook X (Twitter) Instagram
    יום שני, יולי 20
    • ראשי
    • צור קשר
    Trending
    • בין אימפריית הצימוקים לכלא: יורש המיליונים נאשם בהטרדת רב של חב"ד בפסיפיק פלאסיידס – ומנסה לחמוק מהדין בטענות לבריאות הנפש
    • צפו בסרטון: גל גדות לא מפסיקה לרוץ בטריילר לסרט אקשן חדש באמזון פריים
    • המחאה בארה"ב מתרחבת: "אנשים התעוררו וגילו מפלצת" – ההתנגדות לדאטה סנטרס חוצה מפלגות
    • ברוכים הבאים לקליפורניה: סופרמרקט ענק נוקט בצעד דרסטי כדי למנוע גניבות בשר 
    • מבוגוטה לרולינג הילס אסטייטס: כך המסע העברייני של שני הצעירים מקולומביה הסתיים במעצר מתוקשר
    • 87 מיליון דולר כדי לשמור על ההון: המהלך של מייסד גוגל לחיסול "חוק מס המיליארדרים" בקליפורניה נחשף
    • 87 מיליון דולר כדי לשמור על ההון: המהלך של מייסד גוגל לחיסול "חוק מס המיליארדרים" בקליפורניה נחשף
    • קריאות "הייל היטלר" וגרזנים: תקיפה אנטישמית נגד שישה ישראלים בטיול לאחר צבא במונגוליה
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp LinkedIn
    Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    • חדשות

      בין אימפריית הצימוקים לכלא: יורש המיליונים נאשם בהטרדת רב של חב"ד בפסיפיק פלאסיידס – ומנסה לחמוק מהדין בטענות לבריאות הנפש

      20 ביולי 2026

      מבוגוטה לרולינג הילס אסטייטס: כך המסע העברייני של שני הצעירים מקולומביה הסתיים במעצר מתוקשר

      20 ביולי 2026

      קריאות "הייל היטלר" וגרזנים: תקיפה אנטישמית נגד שישה ישראלים בטיול לאחר צבא במונגוליה

      20 ביולי 2026

      לוקח את הבחירות בהליכה: סקר חדש מבטל את חשיבות הבחירות למשרת מושל קליפורניה בנובמבר

      17 ביולי 2026

      הסרטון משרמן אוקס שחורך את הרשת: כתבת רשת הטלוויזיה המקומית מתעלמת ממקק בשידור חי

      17 ביולי 2026
    • כלכלה

      המחאה בארה"ב מתרחבת: "אנשים התעוררו וגילו מפלצת" – ההתנגדות לדאטה סנטרס חוצה מפלגות

      20 ביולי 2026

      ברוכים הבאים לקליפורניה: סופרמרקט ענק נוקט בצעד דרסטי כדי למנוע גניבות בשר 

      20 ביולי 2026

      87 מיליון דולר כדי לשמור על ההון: המהלך של מייסד גוגל לחיסול "חוק מס המיליארדרים" בקליפורניה נחשף

      20 ביולי 2026

      87 מיליון דולר כדי לשמור על ההון: המהלך של מייסד גוגל לחיסול "חוק מס המיליארדרים" בקליפורניה נחשף

      20 ביולי 2026

      מהפכת המזון של ״סבן אילבן״: מדוע רשת הנוחות הגדולה בעולם סוגרת מאות חנויות – ומשפצת מאות אחרות

      17 ביולי 2026
    • עסקים

      הכוחות שמנהלים אותנו

      16 ביולי 2026

      הקיץ המושלם שלא קרה…/ הטור של שירן שפיץ

      15 ביולי 2026

      כשכל‭ ‬העולם‭ ‬חרב‭ ‬היא‭ ‬נשארה‭ ‬לבד‭ – ‬עד‭ ‬שמצאה‭ ‬אור

      15 ביולי 2026

      מעבר למאבק: איך התמודדנו עם דרישות בלתי צפויות במהלך פרויקט בנייה בקליפורניה

      15 ביולי 2026

      ביום‭ ‬השלישי‭ ‬משהו‭ ‬השתנה / הטור השבועי של ״המאיר לבריות״ – הרב מאיר מסלטי

      8 ביולי 2026
    • קהילה

      אחרי החתונה "היינו סופה": אלונה אופיר נחשפת לראשונה ומספרת על החיים הסודיים עם גורו הכושר האגדי גלעד ינקלביץ' והמורשת שנותרה

      17 ביולי 2026

      בין הרפורמה המשפטית וה'דיפ סטייט': כוכב "הפטריוטים" וערוץ 14 משה כהן-אליה בלוס אנג'לס 

      15 ביולי 2026

      קהילת לוס אנג׳לס חגגה את יום העצמאות האמריקאי בבית משפחת לוי

      15 ביולי 2026

      הוירטואוז הבינלאומי שכובש את לבבות הקהל בקול מלאכי

      24 ביוני 2026

      קבלת הפנים של בנק דיסקונט בלוס אנג׳לס: מזנון מדהים, שירות אישי ייחודי

      24 ביוני 2026
    • כתבות שער

      ‮נועה תשבי בראיון בלעדי: "‬התמוטטתי, ‭‬כבר‭ ‬לא‭ ‬יכולתי‭ ‬לעשות‭ ‬את‭ ‬זה‭ ‬לבד‮"‬

      24 ביוני 2026

      נפלאות הטאבון: למה TABONI היא לא עוד פיצריה

      17 ביוני 2026

      הוידוי החושפני של המנטור המבוקש ציון מקנזי: ״איבדתי בערך 30 שנות חיים במציאות"

      10 ביוני 2026

      עשרה ימים של שכרון חושים

      3 ביוני 2026

      “אני עולה עם אמונה”: הלוחם הישראלי שנכנס לזירה עם כיפה, ציצית וחלום על ה־UFC

      28 במאי 2026
    • ספורט

      הופעה של "זבל": כוכבי הענק לא הצילו את מופע המחצית המביך של גמר המונדיאל בניו ג'רזי

      20 ביולי 2026

      ממקלחת משותפת לגמר המונדיאל: אחד הצילומים המדוברים ביותר בעולם הכדורגל מקבל משמעות חדשה

      17 ביולי 2026

      התגלה בדשא ליד השער וחשף את הבושה: הבקבוק שהצחיק את ליונל מסי והשאיר את אנגליה מחוץ לגמר המונדיאל

      16 ביולי 2026

      לחצי גמר המונדיאל חוקים משלו: למה הכרטיסים לארגנטינה-אנגליה עולים כפול מצרפת-ספרד

      14 ביולי 2026

      למרות הלחצים הפוליטיים: הדודג'רס יבקרו בבית הלבן לחגיגות הזכייה שנייה ברציפות ב'וורלד סיריס'

      10 ביולי 2026
    • תרבות
    • בריאות
    • אירועים
    • גליונות קודמים
    • טיולים
    • אוכל
    Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    Home » להישאר על המסלול: השיטה של הראל כהן לתזונה נכונה וחיים בריאים שצוברת תאוצה ברחבי העולם
    כתבות שער

    להישאר על המסלול: השיטה של הראל כהן לתזונה נכונה וחיים בריאים שצוברת תאוצה ברחבי העולם

    ליאור נירBy ליאור ניר25 ביוני 2025Updated:27 ביוני 2025אין תגובות217 Views
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email VKontakte Telegram Copy Link
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    הראל כהן, מאמן כושר בכיר ומדריך צניחה קרבית לשעבר, לא מציע ליווי שמבוסס על ספירת קלוריות נוקשה או תפריטים גנריים, אלא גישה אנושית שרואה את האדם לפני הגוף * "המטרה היא לבנות משהו שהגיוני לחיות איתו. לא רק חודש, אלא שנים" * השיטה שלו, אותה הוא מתרגל עם מאות לקוחות ברחבי העולם, מדריכה איך מתמודדים עם אכילה רגשית, מה עושים כשיש ירידה במוטיבציה, ואיך חוזרים למסלול גם כששוברים שגרה *  שווה בדיקה

    הראל כהן, בן 25, תמיד חי חיים אינטנסיביים ומלאי אדרנלין. כמאמן כושר בכיר ומדריך צניחה קרבית לשעבר, הוא היה רגיל לעזור לאנשים לפרוץ גבולות פיזיים ומנטליים, ולהביא אותם לשיאים חדשים. אבל אירוע דרמטי אחד שינה את המסלול שלו לחלוטין, ודווקא מתוך המשבר הגדול ביותר, נולדה ההזדמנות לעזור לאנשים בדרך חדשה, עמוקה ומשמעותית הרבה יותר.

    במשך שנים, הראל חי ונשם כושר. לא כמקצוע, אלא כתשוקה. הוא היה חייב לדעת הכול: כל מחקר, כל שיטה, כל גישה לתזונה או לאימונים. לא כי מישהו דרש ממנו, אלא כי זה בער בו מבפנים. בלי לפרסם, בלי לגבות תשלום, הוא ליווה מאות אנשים מהסביבה הקרובה: חברים, מכרים, חיילים, משפחה. עזר להם לרדת עשרות קילוגרמים, לבנות ביטחון, לשקם את הגוף. אבל העיקר בחייו היה אחר הצניחה. שם הוא הרגיש חי באמת. באוויר הפתוח, בגובה של אלפי מטרים, הוא מצא חופש, שקט ומשמעות.

    ואז הכל השתנה ברגע אחד. זה קרה בתחילת 2024, לאחר תקופה מטלטלת גם ברמה האישית וגם ברמה הלאומית. הראל טס לאוסטרליה כדי להתנתק לרגע מהכול ולחזור למה שהוא אוהב באמת: לצנוח, להיות באוויר, להרגיש חופשי. אבל באחת הצניחות, שגרתית לכאורה, משהו השתבש. הוא התרסק לקרקע במהירות של כמעט 100 קמ"ש. הפציעות היו קשות: שברים בגב, פגיעות ברגליים, כאבים עזים. הוא פונה במסוק לבית חולים, עבר סדרת ניתוחים, ובאותו שלב היה בטוח שהצניחה נגמרה מבחינתו. רק מאוחר יותר יגלה שהגוף מסוגל להשתקם, אבל באותו רגע, המציאות פשוט התרסקה מול העיניים.

    בזמן שהראל שכב בבית החולים, רחוק מהבית ומכל מה שמוכר, אחיו אריק היה במילואים בארץ. ברגע ששמע מה קרה, הוא לא היסס. הוא עלה על טיסה לאוסטרליה, והגיע כדי להיות שם לצידו, פשוט כך. יחד הם עברו את שלבי השיקום הראשונים, והחזירו את הראל לישראל בטיסה רפואית מיוחדת, עם פרמדיק צמוד. "ידעתי שאני אולי לא אחזור לצנוח," הראל משתף, "אבל כן ידעתי שאני חוזר לעזור לאנשים והפעם, בצורה עמוקה הרבה יותר."

    דווקא מתוך הכאב, מתוך התחושה שהעולם נעצר, צמחה התחלה חדשה. הראל הבין שלא משנה מה יקרה לגוף שלו, היכולת שלו להשפיע על אנשים נשארת. אולי אפילו גדלה. הוא לא התכוון לוותר על מה שהוא הכי אוהב לעשות: לעזור לאנשים להרגיש טוב יותר בגוף שלהם, לבנות ביטחון, לחזור לעצמם. רק שהפעם, זה כבר לא היה תחביב, אלא שליחות של ממש. הרגע שבו הגוף התרסק, היה הרגע שבו התודעה נבנתה מחדש.

    הראש התחיל לרוץ קדימה

    כשהראל חזר לארץ, השיקום הפיזי עוד היה בעיצומו, אבל הראש כבר התחיל לרוץ קדימה. יחד עם אריק, הם התחילו לבנות את מה שיהפוך לעסק המשפחתי שלהם, מהסלון של סבתא. בין כוסות תה לביקורים יומיים אצלה, הם ישבו מול מחשב נייד אחד, עם מחברת פתוחה והרבה חלומות. הראל – הפנים, הידע, התוכן המקצועי. אריק – המבנה, השיווק, החשיבה האסטרטגית. שניהם מוסמכים כמאמני כושר מאוניברסיטת תל אביב, אבל כל אחד מהם הגיע מזווית אחרת לגמרי. החיבור הזה הפך ליתרון ועם הזמן, גם לסיפור הצלחה.

    הם לא התחילו עם משרד נוצץ או תקציב פרסום גבוה. התחילו עם לקוחות ראשונים שהגיעו מהמלצות, חברים של חברים, כאלה ששמעו שהראל "עוזר לאנשים להצליח בלי דיאטות קיצוניות". מהר מאוד התברר שמה שהם מציעים – שונה. לא עוד ליווי שמבוסס על ספירת קלוריות נוקשה או תפריטים גנריים, אלא גישה אנושית, מותאמת אישית, כזו שרואה את האדם לפני הגוף, את השגרה לפני החוקים. זה התחיל בקטן, אבל בתוך חודשים הפך לעסק משגשג.

    הראל ואריק הבינו מהר מאוד שהבעיה האמיתית של רוב האנשים היא לא חוסר ידע, אלא עומס. אנשים יודעים פחות או יותר מה בריא ומה פחות, אבל פשוט לא מצליחים לשלב את זה בתוך החיים עצמם. העבודה, הילדים, השחיקה, הקפיצה בין משימות, לא משאירים מקום לשישה אימונים בשבוע או לבישול כל ארוחה. כאן בדיוק הם נכנסו: הם בנו שיטה שמכבדת את הזמן של האדם, את הקצב שלו, את המגבלות שהוא חי איתן. השיטה לא דורשת שינוי קיצוני, אלא התאמה חכמה. וכשההתאמה נכונה, ההתמדה מגיעה כמעט לבד.

    "אנחנו לא מאמינים בלשבור לאנשים את השגרה," מסביר הראל. "המטרה היא לבנות משהו שהגיוני לחיות איתו. לא רק חודש, אלא שנים." לכן, כל לקוח מקבל תפריט שמבוסס על מה שהוא כבר רגיל לאכול. לא נדרשת פרידה ממאכלים אהובים, לא צמצום דרמטי של החיים. להפך. אם הלקוח אוהב פסטה, או חייב את הקפה של הבוקר עם מאפה ליד, זה ייכנס לתפריט. הלקוח לומד איך לאזן, מתי לאכול, כמה, ואיך לבנות את היום מסביב.  התוצאה: אנשים שאוכלים מה שהם אוהבים ומרגישים בשליטה מלאה.

    הליווי שהם מציעים הוא לא אפליקציה עם הודעות אוטומטיות, אלא קשר אנושי אמיתי. כל לקוח מלווה על בסיס שבועי, כולל שיחות אישיות, שקילות ומעקב, התאמות שוטפות בתפריט ובאימונים, וגם מענה יומיומי לשאלות, התלבטויות או פשוט פריקה. הכל מתרחש אונליין – אבל התחושה היא של ליווי צמוד, ממש כמו מאמן אישי שמגיע איתך לכל מקום: הבית, העבודה, החופשה. יש לקוחות שמתאמנים בסלון, אחרים בחדר כושר, ויש כאלה שממשיכים את התהליך גם בטיולים בחו"ל – בזכות גישה שמכילה ולא מקשה.

    מה שמייחד את השיטה של הראל הוא לא רק ההתאמה – אלא הפשטות. אין ספירת קלוריות מעייפת, אין רשימות קניות לא נגמרות. יש עקרונות ברורים, יש איזון בין חלבונים, פחמימות ושומנים, ויש תכנון שנשען על החיים עצמם – לא בניגוד אליהם. כל שינוי קטן הוא חלק ממשהו גדול יותר: שינוי הרגלים, חידוד המודעות, בניית שגרה שלא מרגישה כמו עונש. “אנחנו לא מנסים להפוך אנשים למישהו אחר,” אומר הראל, “אנחנו רק עוזרים להם להיות גרסה יותר חזקה, יותר אנרגטית ויותר מודעת של עצמם.”
    הראל מדגיש שוב ושוב: כושר הוא רק חלק קטן מהשינוי. רוב העבודה בכלל מתרחשת בראש: איך מתמודדים עם אכילה רגשית, מה עושים כשיש ירידה במוטיבציה, ואיך חוזרים למסלול גם כששוברים שגרה. לכן כל לקוח מקבל כלים מנטליים, מדריך לחגים, לסופי שבוע, תכנון מראש של "מצבי סיכון" כמו ימי הולדת, מסעדות, טיסות או שבועות לחוצים בעבודה. הכל כדי לא לבנות תלות אלא עצמאות. “אנחנו לא רוצים שלקוח יהיה תלוי בנו לנצח. להפך, המטרה היא לשחרר אותו מאיתנו, אבל מצויד."

    “הבעיה היא לא הידע אלא הרעש"

    רוב הלקוחות שמגיעים אל הראל הם האנשים "שאין להם זמן". הורים לילדים קטנים, בעלי עסקים, אנשי הייטק, ישראלים בחו"ל עם לוחות זמנים צפופים. הם לא מחפשים גוף לתחרות .הם מחפשים שיטה שתעבוד בחיים האמיתיים. הם רוצים לאכול עם הילדים בערב ולא להרגיש אשמה, לצאת לאירוע בלי לחשוב מה מותר ומה אסור, ולדעת שבין כל הבלאגן, יש דרך ברורה שמובילה אותם קדימה. והדרך הזו, עם הזמן, הופכת לחלק מהם.

    השיטה גמישה ונבנית לפי המטרה ולא להפך. מישהי שרוצה להתחטב במהירות לקראת חתונה? תקבל גירעון קלורי עמוק ומעקב צמוד.  גבר שרוצה לעלות מסת שריר בלי להרגיש שהוא מקריב את החיים? יקבל תוכנית שמאזנת בין בנייה לבין הנאה. יש מי שמבקשים תהליך מתון, יש מי שרוצים שינוי חד, אבל לכולם ברור: זה לא "העתק הדבק". אין שני תפריטים זהים, אין אימונים שחוזרים על עצמם בלי מטרה. כל דבר נבנה מחדש עבור האדם עצמו.

    חלק גדול מהעבודה של הראל הוא לשבור מיתוסים. אנשים מגיעים עם אמונות שמושרשות בהם שנים: שחייבים לוותר על פחמימות, שאסור לאכול אחרי שמונה בערב, שאימונים שורפים שומן באופן מיידי. “הבעיה היא לא הידע אלא הרעש,” הוא מסביר. “יש יותר מדי מידע, ופחות מדי הבנה.” לכן הוא מקפיד להסביר כל דבר: למה חשוב חלבון, מתי כדאי לאכול מתוק, מה תורם לבניית שריר, ומה פשוט מיותר. ברגע שהאדם מבין הוא גם מפסיק לפחד. וברגע שהוא מפסיק לפחד, הוא מתחיל להתקדם.

    מאחורי כל זה עומד סיפור אישי עמוק. בגיל 14, הראל שקל רק 48 קילו. לעומתו, אחיו אריק, שהיה באותה תקופה כבר עמוק בתוך עולם הכושר ושקל 110 קילו של שרירים. "הייתי שחיף, וידעתי שאני רוצה להיראות אחרת. לא בשביל מישהו אחר. בשביל עצמי."

    הוא התחיל להתאמן לבד, לקרוא בלי סוף, להתנסות. שנה לאחר מכן כבר זכה בתחרות הרמת משקולות, ומאז לא עצר. אבל יותר מהשרירים, הוא גילה את תחושת השליטה. "הבנתי שאני לא חייב לקבל את מה שיש. אני יכול לבנות מחדש."

    בתקופת הצבא, השינוי הפך לעמוק יותר. הראל שירת כמדריך צניחה קרבית, תפקיד שדרש לא רק כושר פיזי, אלא גם עמידה מנטלית חזקה, סבלנות ועבודת צוות. “זה לא היה רק ללמד אנשים לקפוץ מהמטוס, אלא להחזיק אותם מנטלית רגע לפני." אבל דווקא מחוץ למסגרת הצבאית הוא הבין את העוצמה האמיתית שיש לו. "היה לי חבר טוב, ששקל 120 קילו. לא היה בזוגיות, לא היה מרוצה מעצמו. עבדנו יחד במשך חמישה חודשים והוא ירד 40 קילו. אבל השינוי האמיתי לא היה במשקל, אלא בחיים שלו. ושם הבנתי, זה הרבה מעבר לאימון. זו שליחות."

    היום, הראל עובד עם לקוחות מכל קצוות העולם. מניו יורק ועד תל אביב, מלוס אנג'לס ועד רמת הגולן. כולם בזום, כולם מקבלים את אותו יחס אישי, כאילו הם יושבים איתו פנים אל פנים. ישראלים שחיים בתפוצות מספרים כמה מרגיע ומיוחד להם לשמוע עברית, להרגיש שמישהו באמת מבין את סגנון החיים שלהם: המסעדות, הלחץ, החגים. הראל לא מדבר איתם על חוקים, אלא על חיים. וכשהם מרגישים שרואים אותם, באמת, לא רק את המשקל, אלא את הבנאדם, התהליך כולו משתנה.

    הליווי שהראל מציע לא מתיימר להיות “שיטת קסם”, אלא דרך פשוטה להבין את עצמך טוב יותר. בלי אפליקציות נוצצות, בלי הבטחות ריקות. הוא לא מנסה להפוך לקוחות לחיילים בדיאטה, אלא לאנשים חופשיים. חופשיים מהתלות בתפריט, חופשיים מהרגשות אשם, חופשיים מהמחשבה שצריך להיענש כדי להיראות טוב. “אנחנו לא מכינים אנשים לתחרויות. אנחנו מכינים אותם לחיים, כי הצלחה, מבחינתנו, היא לא ירידה במשקל, אלא זה שהלקוח לא צריך אותנו יותר."

    אחת השאלות שהראל שומע הכי הרבה היא: “אפשר לאכול את זה?” והתשובה שלו תמיד זהה: “ברור. נכניס את זה לערכים.” זו לא סיסמה – זו גישה שלמה. הוא לא מאמין ב"אסור" או "מותר", אלא בללמוד איך לכל דבר יש מקום, אם רק יודעים איך לשלב אותו. 

    אנשים אוכלים קלוריות חבויות בלי לשים לב: טחינה, אגזים, קמח שקדים וחושבים שזה “בריא”, ולכן מותר בלי הגבלה. אבל לפעמים דווקא המבורגר מדויק ומדוד יהיה פחות משמין ויותר משביע. “זה לא מה אתה אוכל, זה כמה, מתי, ואיך אתה מנהל את זה.”

    מה היא הטעות החוזרת שאתה רואה אצל מתאמנים?

    "אנשים מאמינים שאם רק יתאמנו מספיק, הם ירזו, ושוכחים שהתזונה היא הרוב מהמשחק. אחרים מתעסקים בשעות אכילה, צום לסירוגין, או טכניקות “טרנדיות” מהאינסטגרם, ושוכחים שהגוף לא מתבלבל: הוא מגיב לכמות, לא לשעה.  גם פחד מפחמימות, או הימנעות מוחלטת ממתוקים, רק יוצרים תחושת כישלון ברגע שנשברים. אנחנו כאן כדי לפרק את כל המיתוסים, ולבנות משהו שבאמת עובד לאורך זמן, לא לשבוע".

    מה ההבדל בינך לבין מאמנים אחרים?

    "אני לא מדבר על שיטות או נוסחאות. אני מדבר על אחריות. אני מרגיש מחויבות אמיתית לכל אדם שנכנס איתי לתהליך. לא כי הוא משלם, אלא כי הוא סומך עליי עם הדבר הכי רגיש שיש לו: הגוף והביטחון העצמי שלו. מבחינתי, זו לא עבודה, זו שליחות. ולכן, אני לא מרפה גם כשקשה, גם כשמתייאשים. לפעמים, אני מודה, אני נלחם על הלקוח יותר ממה שהלקוח נלחם על עצמו. כי אני יודע מה מחכה בצד השני".

    מה החזון שלך לעתיד הלקוחות?

    "חופש. חופש תזונתי, חופש תנועתי, חופש מהתלות באחרים."

    הוא לא רוצה שהלקוחות שלו "יצטרכו אותו לנצח". הוא רוצה שהם ילמדו לחשוב כמו מאמנים של עצמם. להבין אוכל, להבין תנועה, להבין את הגוף שלהם מבפנים. “אין דבר כזה ‘אין לי זמן’,” הוא מסכם. “יש פשוט דרך שעדיין לא התאימה לך. והתפקיד שלי, הוא למצוא אותה איתך.”

    מה חשוב לך להעביר הלאה?

    "ששינוי לא חייב להתחיל בעונש, וגם לא בטלטלה גדולה. לפעמים זה מתחיל בהחלטה שקטה, בבחירה קטנה, ברצון פשוט לקחת שליטה. אני לא מבטיח קסמים או קיצורי דרך. רק תהליך אמיתי, מותאם אישית, שמכבד את האדם לפני הכל. ואם משהו בסיפור הזה נגע בכם, אולי זה סימן שגם אתם מוכנים להתחיל".

    אתם‭ ‬מוזמנים‭ ‬ליצור‭ ‬קשר‭ ‬איתנו‭ ‬בוואצאפ‭ ‬או‭ ‬באינסטגרם

    ‭+‬972 52-854-4119 

    @Harel_cohen3

    ליאור ניר
    + postsBio
      Featured
      Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
      Previous Articleמלחמת 12 הימים, ההצלחה של ביבי וניבול הפה של טראמפ בשידור חי: כך סיקרו את זה בארה"ב ובעולם
      Next Article רק בשמחות: ‬המהפך‭ ‬המדהים‭ ‬במתחם‭ ‬האירועים‭ ‬ששינה‭ ‬את‭ ‬פניו‭ ‬במערב‭ ‬לוס‭ ‬אנג‭'‬לס
      ליאור ניר

      Related Posts

      בין אימפריית הצימוקים לכלא: יורש המיליונים נאשם בהטרדת רב של חב"ד בפסיפיק פלאסיידס – ומנסה לחמוק מהדין בטענות לבריאות הנפש

      20 ביולי 2026

      צפו בסרטון: גל גדות לא מפסיקה לרוץ בטריילר לסרט אקשן חדש באמזון פריים

      20 ביולי 2026

      ברוכים הבאים לקליפורניה: סופרמרקט ענק נוקט בצעד דרסטי כדי למנוע גניבות בשר 

      20 ביולי 2026
      Leave A Reply Cancel Reply

      הוסף בית עסק +
      Logo
      להשכרה רכב Dodge Ram 

      להשכרה רכב Dodge Ram 

      818-442-2290

      vasker – בית קפה כשר בלאס וגאס

      vasker – בית קפה כשר בלאס וגאס

      Address: 4235 S Fort Apache Rd #250, Las Vegas, NV 89147, USA

      725-214-1434

      מאיר רענן – רואה חשבון מוסמך

      מאיר רענן – רואה חשבון מוסמך

      Address: 7857 Burnet Ave, Van Nuys, CA 91405, USA

      818-355-9757

      Karish Law Firm, PC – מתמחים בדיני משפחה, גירושין, צוואות, תביעות וענייני עסקים

      Karish Law Firm, PC – מתמחים בדיני משפחה, גירושין, צוואות, תביעות וענייני עסקים

      904-770-6366

      לחברת קונסטרקשן דרושים אנשי מכירות

      לחברת קונסטרקשן דרושים אנשי מכירות

      323-577-2495

      Weinberg Law Offices

      Weinberg Law Offices

      Address: 11601 Wilshire Blvd #500, Los Angeles, CA 90025, USA

      818-697-1079

      Top Posts

      תופעה: עבריינים מישראל משתלטים על עסקים בארה"ב; עבריין מנתניה שסחט ישראלים בתחום הנדל"ן נעצר בלוס אנג׳לס

      31 בינואר 20253,010

      החברים של גדולים מהחיים מציגים: ערב הפרשת חלה עם נטלי דדון בבית של אלי ומיטל בכר

      8 במאי 20242,613

      צעירה ישראלית הותקפה ונדקרה בדירתה בסנטה מוניקה; נזקקת לניתוחים רפואיים דחופים ופונה לעזרת הקהילה

      13 בנובמבר 20242,175

      בוורלי הילס: משפחה פרסית-יהודית מותקפת ע"י מטרידן תומך חמאס סדרתי במסעדה יוקרתית – ומשיבה מלחמה שערה. צפו בסרטון

      3 ביוני 20252,050
      Don't Miss
      חדשות

      בין אימפריית הצימוקים לכלא: יורש המיליונים נאשם בהטרדת רב של חב"ד בפסיפיק פלאסיידס – ומנסה לחמוק מהדין בטענות לבריאות הנפש

      By מערכת שבוע ישראלי20 ביולי 202664

       יורש אימפריית הצימוקים הקליפורנית שנאשם כי השמיע איומים והתבטאויות אנטישמיות קשות לעבר שכנו היהודי –…

      צפו בסרטון: גל גדות לא מפסיקה לרוץ בטריילר לסרט אקשן חדש באמזון פריים

      20 ביולי 2026

      המחאה בארה"ב מתרחבת: "אנשים התעוררו וגילו מפלצת" – ההתנגדות לדאטה סנטרס חוצה מפלגות

      20 ביולי 2026

      ברוכים הבאים לקליפורניה: סופרמרקט ענק נוקט בצעד דרסטי כדי למנוע גניבות בשר 

      20 ביולי 2026
      Stay In Touch
      • Facebook
      • Twitter
      • Instagram
      • YouTube
      • Telegram
      • WhatsApp

      הירשם לעדכונים

      Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

      הירשם לניוזלטר שלנו כדי לקבל עדכונים ישירות לתיבת הדואר שלך

      Loading
      About Us
      About Us

      Discover Israeli Week latest news and updates from our local community in Los Angeles. We're committed to serving our community with passion and dedication. Stay informed and connected with us

      Questions? Get in Touch

      Email Us: shavuaisraeli@gmail.com
      Contact: +1-(323) 852-1202

      Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
      Our Picks

      בין אימפריית הצימוקים לכלא: יורש המיליונים נאשם בהטרדת רב של חב"ד בפסיפיק פלאסיידס – ומנסה לחמוק מהדין בטענות לבריאות הנפש

      20 ביולי 2026

      צפו בסרטון: גל גדות לא מפסיקה לרוץ בטריילר לסרט אקשן חדש באמזון פריים

      20 ביולי 2026

      המחאה בארה"ב מתרחבת: "אנשים התעוררו וגילו מפלצת" – ההתנגדות לדאטה סנטרס חוצה מפלגות

      20 ביולי 2026
      Most Popular

      תופעה: עבריינים מישראל משתלטים על עסקים בארה"ב; עבריין מנתניה שסחט ישראלים בתחום הנדל"ן נעצר בלוס אנג׳לס

      31 בינואר 20253,010

      החברים של גדולים מהחיים מציגים: ערב הפרשת חלה עם נטלי דדון בבית של אלי ומיטל בכר

      8 במאי 20242,613

      צעירה ישראלית הותקפה ונדקרה בדירתה בסנטה מוניקה; נזקקת לניתוחים רפואיים דחופים ופונה לעזרת הקהילה

      13 בנובמבר 20242,175

      Copyrights © 2026 IsraeliWeek.com All rights reserved. | Design by EMS

      • ראשי
      • צור קשר

      Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.