המשטרה פרסמה אזהרה לתושבים במערב לוס אנג'לס, כולל השכונות בל-אייר, ברנטווד, פסיפיק פאליסאדס ווסטווד לנקוט משנה זהירות בשל העלייה בפריצות למגורים.
שלושה חשודים רעולי פנים שנראו בסרטון מעקב מנסים לפרוץ לבית בל-אייר בכביש רוסקומאר בשבת הוא התקרית האחרונה שבה המשטרה טוענת כי גנבים תקפו שכונה יוקרתית. החוקרים מאמינים כי עד שישה חשודים חמושים בכלים היו מעורבים בניסיון הפריצה אך נבהלו על ידי משטרת לוס אנג'לס שהגיבה במהירות. החשודים נמלטו מהאזור לפני שהשוטרים הגיעו לבית.
בברנטווד ביום שישי שני חשודים פרצו לבית בבלוק 300 בסאות' בונדי בסביבות השעה 22:30. החשודים הצליחו להיכנס ונמלטו עם חפצים שנלקחו מהבית. בית נוסף בברנטווד נפגע בתחילת החודש גם כן. ב-15 באוגוסט, המשטרה הגיבה לבית בשדרות סן ויסנטה שאליו פרצו גנבים. פורצים לבית אחר בבל-אייר נרדפו זמן קצר לאחר שנכנסו ב-8 באוגוסט, אך לא היה ברור אם חפצים כלשהם נלקחו.
התקריות גרמו ל-LAPD לפרסם התראה המזהירה את התושבים מפני צוותים מאורגנים של בדרך כלל שניים עד ארבעה גברים שלוקחים תכשיטים, תיקים וכסף מזומן מהבתים, דיווח ה"סנטה מוניקה מירור".
ידוע כי הפורצים פושטים על חדרים מסויימים בחיפוש אחר חפצי ערך ולעיתים קרובות יש להם מכונית מילוט שחונה בחוץ עם מישהו שפועל בתור תצפיתן. רכבי המילוט הם לרוב שכורים או עם לוחיות גנובות, על פי המשטרה. פורצים עשויים גם להשתמש במשבשי wifi כדי להפריע לאותות או במצלמות אבטחה למגורים ולהשתמש במכשירי ווקי טוקי כדי לתקשר.
לתושבים ניתנו מספר הצעות להגברת אבטחת הבית שלהם:
– התקנת מערכות מעקב
– דלתות הזזה מזכוכית מאובטחות
– הברג כספות, הוסף מעקבי GPS
הצטרפו לתוכניות צפייה שכונתית
– בדוק אם יש מכשירי הקלטה נסתרים
כמו כן, התושבים נקראו לחלוק מידע עם השכנים ולהסתכל אם יש פעילות מזל"טים בשכונה.