השחקן והקומיקאי היהודי-אמריקאי ("חברים", "נמלטים"), שהגיע לארץ למטרת תמיכה בישראל ואף לקח חלק במערכון מיוחד בתוכנית הסאטירה, יוצא נגד ארגון הצלב האדום בביקורת נוקבת: "אתם צריכים להתבייש בעצמכם, אתם רמאים!"
מאז החלה הלחימה רפפורט לא מפסיק להעלות ולשתף תוכן פרו ישראלי בפלטפורמות החברתיות שלו, ולא נרתע גם כשהוא סופג איסנפור מתקפות על החשבונות שלו ואיומים מצד גולשים פרו פלשתינים – כשבאינסטגרם אף נוספה הודעת אזהרה לכל מי שמבקש לעקוב אחריו בטענה להעלאת תכנים שקריים מצידו.
ביום שלישי רפפורט לקח את מאבקי ההסברה שלו צעד אחד קדימה, ובדומה לשחקן האוסטרלי נייט בוזוליק שבילה חודש בארץ במטרה לשתף עם מיליוני עוקביו את הדברים מהשטח, נחת בארץ ומיד החל בתיעוד ושיתוף ברשתות.
לאחר צילומים למערכון ב"ארץ נהדרת" (צפו בסרטון המצורף) לסיורים בשטח, רפפורט (53) נפגש גם עם מספר משפחות של חטופים, ביניהם בני משפחת ביבס, שסיפורם נגע לליבו במיוחד. רפפורט התייחס אליהם בסרטון זועם במיוחד נגד הצלב האדום ויוניסף (קרן החירום הבינלאומית של האו"ם) אותו שיתף עם 2.1 מיליון עוקביו באינסטגרם.
"כרגע נפגשתי עם משפחת ביבס, המשפחה עם שני הילדים הג'ינג'ים היפים והאימא והאבא שנחטפו", שיתף רפפורט בעודו צועד ברחובות ישראל ומתעד את עצמו. "הצלב האדום ויוניסף, אתם לא עושים את העבודה שלכם. הצלב האדום בעזה וחמאס לא מאפשר להם וליוניסף להעביר תרופות ולהגיע לחטופים. הצלב האדום ויוניסף, אתם לא אומרים פאקינג מילה על זה", צעק בזעם. "יש שם תינוק בן עשרה חודשים, ילד בן ארבע, ילדים אחרים, צעירים פצועים ואתם לא נלחמים עבורם.
"למה אתם פה? אתם כמו מונית. אתם אובר. הצלב האדום ויוניסף, אתם צריכים להתבייש בעצמכם. אתם יודעים מה אתם עושים. אתם מזניחים את התינוק הזה. אתם מזניחים את החטופים. אתם רמאים".