אישה נעצרה בקשר לרשת גניבה קמעונאית בשווי מיליון דולר המכוונת לחנויות ברחבי דרום קליפורניה.
החשודה זוהתה כרנדה יאנז, בת 48 מלוס אנג'לס, על ידי כוח המשימה לפשיעה קמעונאית מאורגנת של סיירת הכביש המהיר של קליפורניה.
יאנז מואשמת בכך שהייתה מחוברת לכנופיית גניבה קמעונאית מאורגנת שגנבה סחורה ממספר קמעונאים כולל Sephora, Ulta Beauty, Nordstrom, CVS, Rite Aid ו-99 Cents Only Store.
צווי חיפוש הוגשו בשני מקומות – מחסן בפרמאונט וחנות בשם The Makeup Store הממוקמת בשדרות Whittier בלוס אנג'לס.
בשני המקומות, הרשויות גילו כמות גדולה של פריטי יופי וסחורה גנובים המאוחסנים בתוך ערימות של קופסאות. תמונות מהפשיטה מציגות מגוון מוצרי קוסמטיקה ויופי גנובים כולל קרמים לפנים, מסקרה, תחליב, כוח בסיס איפור ועוד.
הרשויות העריכו את הערך הקמעונאי של הסחורה הגנובה במעל מיליון דולר. כלים ששימשו להסרת אמצעים נגד גניבה מהפריטים הגנובים נמצאו גם במהלך החיפוש, אמרו השוטרים. חוקרי מניעת אובדן מהקמעונאים שנפגעו הגיעו למקום כדי לזהות ולאשר את הסחורה הגנובה. יאנז נעצרה באשמת גניבה קמעונאית מאורגנת, גניבה גדולה וקבלת רכוש גנוב.
"חוקרי CHP ימשיכו לעבוד באופן יזום עם השותפים שלנו למניעת אובדן, סוכנויות בעלות ברית ותובעים במהלך החגים כדי להילחם בפשע הקמעונאי המאורגן ברחבי קליפורניה", אמרו הרשויות.