אישה שפגעה לפחות בארבעה אנשים באמצעות צינור מתכת נורתה למוות על ידי המשטרה בטרזנה ביום ראשון, גורמים רשמיים אמרו כי אותה אישה הייתה מבוקשת עבור פיגועים דומים מוקדם יותר בסוף השבוע.
לפי המשטרה, השוטרים הגיבו לקריאות מרובות שדיווחו שהאישה תוקפת אנשים באזור ליד שדרות רסידה ורחוב האטרס בסביבות השעה 8:30 בבוקר.
מוניקה, שעובדת ב-Tasty's Donuts בשדרות בורבנק ליד רסידה, אמרה שהיא בסדר אבל לא יכלה לומר הרבה יותר על המצב בחנות הדונאטס שבה היא עובדת ובסמוך אליה.
זה היה רק כמה שעות לאחר פתיחת חנות הדונאטס הפופולרית עבור עסקים של יום ראשון בבוקר, לדבריה הדברים נעשו אלימים בחלק הזה של טרזנה. סמל ברוס בוריהאן ממשטרת לוס אנג'לס אמר כי האישה פגעה לכאורה בארבע נשים עם מוט המתכת, אחת מהן שחיכתה בתור לקבל הדונאטס.
עדה שנמנעה מלהופיע בפני המצלמה סיפרה ל-FOX11 שהלקוחה של חנות הדונאטס "הוכתה בצד של הראש מהמוט הזה ונפלה ארצה". הם אמרו שזה כמו להיות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
השוטרים אמרו שהם איתרו את החשודה בתחנת דלק בצומת שדרות רסידה וברבנק, וכי היא נשאה מוט משקולת מתכת באורך של קצת יותר ממטר. השוטרים אמרו שהיא ניגשה אליהם עם המוט בידה. הם השתמשו בתחילה בטייזר לפני שבסופו של דבר ירו בה. היא פונתה לבית החולים שם מתה מאוחר יותר. מבין ארבעת הקורבנות שהותקפו ביום ראשון, שניים נותרו בבית החולים במצב יציב על פי נתוני LAPD.
החשודה עדיין לא זוההתה, אך המשטרה הודיעה ביום ראשון בלילה כי אותה אישה מבוקשת על שני פיגועים דומים באזור ביום הקודם. באחד המקרים, אם וילד היו במכונית חונה כאשר החשודה ניפצה לכאורה את חלונות המכונית. בתקרית אחרת הותקפו שני גברים עם נשק דומה לזה ששימש בפשעים ביום ראשון. הרמפה של הכביש המהיר 101 לכיוון דרום לשדרות Reseda נסגרה בזמן שהמשטרה חקרה את הירי.


