התערוכה השנויה במחלוקת באה להראות את הקונטרסט בחברה המערבית, ומצביעה על הכישלון של המערכת, מנקודת מבטו של האומן הישראלי-אנג'לוסי
"וולקאם טו אמריקה" היא תערוכת אנדרגראונד המורכבת ממיצגים נייחים, מיצגים חיים וציורים על ידי האומן תומר פרץ.
מדובר בתערוכה השנויה במחלוקת שבאה להראות את הקונטרסט בחברה המערבית, להצביע על הכישלון של המערכת, מנקודת מבטו של האמן. 12,000 סקוור פיט של שגעון מוחלט שמשחק בין נוחות לאי נוחות, בין עושר לעוני, אמיתי ומזויף, יפה ומכוער , עצוב ושמח.
התערוכה היא בעצם התנסות של הקהל עם האומנות שמוצגת, ומשחקת בכל החושים של הצופים.
התערוכה נפתחה ביוני, והוצגה ב-12 ביוני , וב-19 ליוני.
המלצה למבקרים: ב-19 ליוני, שימו לב לציורים, תקראו את המשפטים שמסבירים מה קורה מסביב, קחו את הזמן ושימו לב לכל הרמזים.
בין התגובות לתערוכה: ״גאון הדור״, ״אגרוף בבטן״ , ״האומן משוגע״,, ״לא ציפינו״ , ״מטורף״, ״בכינו כשהגענו למעלה״, ״הילדה בכלוב זיעזעה אותנו״, ״אמיץ״, ״סוף סוף האמת יוצאת״, ״אמן עם ביצים״, ״דמעות״, ״מאיפה זה בא״, ״זה אמיתי?״, ״אימאלה״, ״כל העולם צריך לראות את זה״, ״התערוכה הכי מטורפת שראינו״!