מפגינים פרו-פלסטינים, רבים מהם רעולי פנים, חסמו בלילה שבין חמישי לשישי את ביתו של נשיא השדולה הפרו-ישראלית איפא"ק, מייקל טוצ'ין, בברנטווד שבמערב לוס אנג'לס, זרקו לעברו רימוני עשן והשחיתו את הכניסה בצבעי דם. טוצ'ין ומשפחתו שהו מחוץ לבית לרגל חג ההודיה.
המוחים לבשו שחורים, מסיכות וכאפיות, קראו לטוצ'ין "רוצח תינוקות" והשליכו על הבית חפצים עטופים בסדינים לבנים לדימוי גופות של פלסטינים שנהרגו בהתקפות ישראליות.
"איפא"ק מוציאה עשרות מיליונים כדי לשלוט בחברי קונגרס תומכי רצח עם", צעקו.

שכנים של טוצ'ין תקפו את המפגינים ובמקום התפתחה קטטה אלימה שהסתיימה רק לאחר התערבות כוחות משטרה. אף אחד מהמפגינים לא נעצר.
איפא"ק (AIPAC – ראשי תיבות באנגלית של הוועד האמריקני-ישראלי לענייני ציבור) היא שדולה פרו-ישראלית בבתי הקונגרס האמריקניים. השדולה, שנוסדה ב-1951, מורכבת בעיקר מיהודים אמריקנים ופועלת לאורך השנים לטובת האינטרסים של מדינת ישראל. היא נחשבת לאחת השדולות החזקות והמשפיעות ביותר בקונגרס.