חברי ארגון StandWithUs קידמו בברכה יותר מ-600 תומכי ישראל מכל הגילאים, הדתות והמגזרים הפוליטיים לערב הגאלה השנתי שלה, "פסטיבל האורות", שהתקיים ב-4 בדצמבר בלוס אנג'לס.
חגיגות יום השנה ה-21 להקמת העמותה הא-פוליטית נערכו תחת הסלוגן "ניצבים ביחד נגד אנטישמיות". בגאלה הוצגו דוברים בעלי שם עולמי והוצגו בני נוער וסטודנטים שלמרות אתגרים רבים, עשו שינוי בבתי הספר ובקהילות שלהם באמצעות האומץ, המנהיגות והתמיכה שלהם בישראל ובעם היהודי. האירוע הועבר בשידור חי והגיע לעשרות אלפי תומכים מרחבי העולם.
גם השנה, האירוע נערך בחסות חברי הדירקטוריון אלי וברוס לדרמן ודבי ונתי סיידוף, שנדיבותם מפגישה את תומכי הארגון מדי שנה כדי להציג את הצמיחה והעבודה הבינלאומית של StandWithUs. כל ההכנסות שנאספו בחגיגות פסטיבל האורות מיועדות למשימת הארגון: חינוך והסברה של "הקייס הישראלי" ומאבק באנטישמיות. וכמו בשנים קודמות, נתי סיידוף ניהל הבהצלחה את מבצע גיוס התרומות החי של הערב.
נועה תשבי, השליחה המיוחדת של משרד החוץ הישראלי למלחמה באנטישמיות, ראיינה במהלך הערב את הדובר המרכזי, העיתונאי עטור הפרסים מתי פרידמן. הקומיקאי אילון גולד הכניס את הקהל לאווירה חגיגית עם בדיחותיו על יהודים ואקטואליה. הרבנית-חזנית אליסון ויסוט שרה את ההמנון האמריקאי וחבר המועצה הלאומית של SWU אלון מילר שר את התקווה.
StandWithUs נוסדה ב-2001 על ידי המנכ"לית שלה רוז רות׳שטיין. ה-COO שלה הוא ג'רי רות׳שטיין והנשיאה הבינלאומית שלה היא אסתר רנצר. המשרדים הראשיים של הארגון שוכנים בלוס אנג'לס. StandWithUs מובילה במאבק באנטישמיות ובחינוך על ישראל בקמפוסים, בבתי ספר תיכוניים, בחטיבות הביניים עם פעיליות ברחבי ארצות הברית, בישראל, קנדה, בריטניה וברזיל,. בשנת 2022, הודות לנדיבותם של ריטה וסטיב אמרסון, StandWithUs השיקה משרדים גם בהולנד ובדרום אפריקה.
האירוע התקיים ברחבת הכנסים ובתיאטרון המרווח של Wilshire Ebell. האורחים נהנו מקבלת פנים וסעדו במבחר תחנות גורמה וקינוחים ממסעדת פאט. לפני הכניסה לתיאטרון התקיימה מכירה פומבית שקטה מלאה בפריטים מרגשים, כולל שני כרטיסים הלוך ושוב לישראל מתנת אל על. התזמורת של דוד קייטס הנעימה את האורחים במהלך ארוחת הערב בשירים ישראלים מסורתיים ביניהם "ירושלים של זהב".
רוז, ג'רי ואסתר העניקו במהלך הערב אותות הוקרה לשלושה מ"מנהיגי המחר" שעמדו באומץ מול האנטישמיות בבתי הספר והאוניברסיטאות שלהם. אורח מיוחד ומפתיע היה נוח שופוטינסקי, ראפר הידוע בשם "ווסטסייד גרייבי", שעלה לישראל והצטרף למחלקת החינוך וההסברה במרכז הארגון בירושלים.





