אפשר לצחוק גם כשעצובים
אז למעשה אנחנו לא צוחקים באמת?
״אתה לא צוחק כי מישהו מצחיק אותך, אבל היתרון הבריאותי עדיין מתרחש, כי הגוף לא יודע אם הצחוק אמיתי או לא. כאשר אנשים עצובים ואתה עושה להם כיתה של יוגה צחוק, המוח משחרר אדרופינים לגוף ומעלה את רמת החמצן בגוף וגורם לעצבות להישכח אפילו לכמה שעות. אתה לא נמצא בעבר שלך ולא בעתיד, אתה נמצא בהווה שלך ואתה עסוק בלצחוק״.
ניתן לבוא לשיעור יוגה צחוק כשעצ
ובים?
״זו שאלה מצויינת, פנו אליי כמה אנשים ושאלו איך יוצאים מאבל או מעצבות או מאובדן בעזרת יוגה צחוק. הרעיון של יוגה צחוק זה שאפשר לצחוק גם כשעצובים, מדוכאים או כשיש חרדות. רצוי להפעיל את הצחוק דווקא ברגעים כאלו״.
היכן מתקיימים השיעורים?
״הסדנאות מתרחשות ב-Good Life Acadamy בטרזנה, אני משכירה מהם את המקום. גם בבתים פרטיים כשאנשים יכולים להזמין אותי לאירוע מסויים או לסדנה אצלהם. הסדנה גם מאוד פופו־לארית בבתי עסק של חברות מפני שזה מאוד תורם לאיחוד של העובדים- כשהם צוחקים ביחד הם גם עובדים טוב יותר ביחד.
״אני משתמשת בבובות מיוחדות, ואנשים מאוד מתחברים אליהן. כמו כן אני מעבירה סדנאות בבתי אבות והמטרה בעתיד להעביר סדנאות גם בבתי סוהר, לעזור לאסירים או לבני נוער במצוקה״.

תוכניות לעתיד?
״אני רוצה לעבוד שלוש פעמים ביום, לגעת בכמה שיותר אנשים, לגרום לאנשים לחזור לצחוק. יש היום 6000 מועדונים של יוגה צחוק ב-120 מדינות מסביב לעולם. הרעיון הגדול של יוגת צחוק הוא שיהיה יותר שלום בין האנשים בעולם הזה, יותר צחוק ואחווה ופחות שינאה. אנחנו רוצים לחבר בין אנשים ולגרום להם להבין שיוגה צחוק היא מפתח לתחושות יותר טובות ולמצב רוח טוב יותר״.
לפרטים נוספים: טל׳:
818-442-1062 info@iLaugh.co