וושינגטון – תשעה חודשים לאחר ניצחונם הדרמטי במשחק ה-7 בוורלד סיריס אשתקד, האליפות של הדודג'רס לשנת 2025 זכתה להכרה פעם אחרונה ביום חמישי, כאשר אלופי ה-MLB המכהנים בפעם השנייה ברציפות התקבלו בברכה בבית הלבן על ידי הנשיא טראמפ זו השנה השנייה ברציפות. לאחר שדרמה הקיפה את הארגון בנוגע לשאלה האם יבקרו השנה בבית הלבן אם לאו, ערכו הדודג'רס גיחה חד-יומית לעבר בירת המדינה. במהלך יום חופשי ממסע המשחקים הנוכחי שלהם, הם התקבלו על ידי טראמפ בטקס שנערך בגן הוורדים.
"אני נרגש לומר 'ברוכים הבאים בחזרה לבית הלבן'", אמר טראמפ. "ואולי נראה אתכם שוב בשנה הבאה, אני מקווה". במשך קרוב ל-20 דקות, שיבח טראמפ את ההישג של המועדון מאוקטובר שעבר, כינה אותם "קבוצה מיוחדת" והגדיר את הוורלד סיריס של השנה שעברה "בין האליפויות המרגשות ביותר בהיסטוריה של הענף".
"זהו אירוע מיוחד מאוד", אמר טראמפ. "מפני שאללו הדודג'רס. והם אלופי העולם".
ביקורים בבית הלבן הפכו לעניין שגרתי בשנים האחרונות עבור הדודג'רס, אשר ביקרו אצל הנשיא ביידן ב-2021 בעקבות זכייתם בוורלד סיריס ב-2020, בטרם שבו לשם באפריל שעבר בעקבות תואריהם ב-2024. לקראת הביקור השנה, רוב השחקנים הוותיקים מהסגל של השנה שעברה נכחו במקום, למעט מוּקי בטס, שהחליט לוותר על האירוע כדי לבלות עם משפחתו, ואדגרדו הנריקס, וכן שחקנים שנמצאים כרגע ברשימת הפצועים ולא נסעו עם הקבוצה (כגון קיקה הרננדז וויל סמית').
המגיש הפורש קלייטון קרשאו טס אף הוא כדי להצטרף לחבריו לקבוצה לשעבר – ונשאל על ידי טראמפ בשלב מסוים: "אם היו צריכים אותך [עכשיו], היית יוצא לשם, נכון?"
"לא, אדוני", השיב מיד קרשאו, שהפך ליועץ מיוחד בהנהלת הדודג'רס, בחיוך רחב.
הבעלים מארק וולטר, נשיא הקבוצה סטן קסטן וסגן הנשיא הבכיר לון רוזן – המשמש כעת גם כנשיא הלייקרס בבעלותו של וולטר – נכחו במקום גם הם. המנכ"ל אנדרו פרידמן נשאר מאחור מאחור במסע המשחקים של הקבוצה השבוע לקראת מועד הטריידים הקרוב של ה-MLB.
"אני רק רוצה לומר שאנחנו מאוד מודים על ההזדמנות להיות כאן", אמר מנגר הקבוצה דייב רוברטס לאחר שליווה את טראמפ לבמה לצד וולטר, אשר נשא גם הוא דברים קצרים. "עשינו משהו שלא נעשה במשך [כמעט] 30 שנה, כשהגנו על תוארנו כאלופי הוורלד סיריס ברציפות", הוסיף רוברטס. "ואנחנו מכוונים לזכייה שלישית ברציפות".



