טירוף לאו מסי בשיאו. אלוף העולם הארגנטינאי ימשיך את מסע הקסם שלו בארה"ב, הפעם במשחק החוץ השני שלו הלילה כשאינטר מיאמי תתארח אצל פילדלפיה יוניון במסגרת חצי גמר גביע הליגות.
על פי דיווח ב-ESPN כל הכרטיסים למשחק נחטפו תוך פחות מ-8 דקות להתמודדות שתתקיים באצטדיון "סובארו פארק" שמכיל "רק" 18,500 מושבים. מי שחפץ היה בכרטיס היה חייב להכניס את ידו עמוק לכיס ולהוציא משם לפחות 400 דולר – כי זהו המחיר הנקוב לכרטיס. יצוין כי מחיר העלות באתרים החל ב-30 דולר בלבד אך עקב הביקוש המטורף – המחירים הרקיעו שחקים.
מאמן פילדלפיה יוניון ג'ים קורטין ניסה להסביר מה עובר על הקבוצה שלו לקראת המפגש הישיר מול הפרעוש: "מדובר בהזדמנות יוצאת דופן עבורנו. אני חושב שהקהל שלנו ישבור שיאי רעש באיצטדיון שלנו. הולך להיות משהו מטורף באותו לילה.
"לא בכל יום לאו מסי – השחקן הכי גדול שאי פעם היה בענף הכדורגל – מגיע לשחק בפילדלפיה. בכל מקרה, לא משנה מי יעמוד מולנו. אני בטוח שהשחקנים שלי יתנו כל מה שיש להם כדי לנצח את המשחק הזה".


