650 תומכי המרכז הרפואי שיבא-תל השומר בחוף המערבי ערכו את נשף את הגאלה השנתי במלון בוורלי וילשר בבוורלי הילס. הם כיבדו את השגרירה ג'יימי מק'קורט על המאמצים ההומניטריים שלה; את רות ומישל סטיינברגר על 30 שנות תרומתם למרכז; ואת מימי ואיוואן פיי על מחויבותם להנהגה הצעירה של המרכז, "שיבא 2.0".

האירוע חגג את הסטנדרט הגבוה של הרפואה, הטכנולוגיה והמחקר שמייצג המרכז הרפואי שיבא. בערב הוגשה מצגת מאת ד"ר טליה גולן, המנהלת הרפואית של התוכנית לסרטן הלבלב של שיבא ופריצת הדרך החדשה שלה לטיפול בסרטן הלבלב, שעלתה לכותרות החדשות הבינלאומיות. ד"ר גולן נבחרה לאחת מחמישים הנשים המשפיעות בישראל על ידי פורבס ישראל. יואב הדס, חולה בניסוי הקליני של ד"ר גולן, שנמצא כעת בהפוגה מלאה, נכח אף הוא.
בין האורחים בלטו פרופ 'יצחק קרייס, מנכ"ל המרכז הרפואי שיבא; הקונסול הכללי ד"ר הלל ניומן; מוריס מרציאנו ופול מרציאנו; סרג' אזריה; שרי לנסינג; ליאו דוד; אבי וג'ויס ארד; יונס וסוראיה נזריאן; מרילין זירינג ופארם זר, נשיא ידידי שיבא, ואשתו שושנה זר. הקרן המשפחתית מוריס מרציאנו וקרן פול מרציאנו תרמו תמיכה חסרת תקדים במרכז הרפואי שיבא בישראל לכבוד פרופסור אבירם ניסן, ראש המחלקה לכירורגיה כללית ואונקולוגית במרכז הרפואי שיבא-תל השומר.
הגאלה גייסה מעל 6,500,000 דולר לטובת המרכז, אשר הוכתר לאחרונה על ידי מגזין ניוזוויק כאחד מעשרת בתי החולים המובילים בעולם.

