לוס אנג'לס – סגירת נתיבים מסוימים בכביש המהיר סן דייגו (405) דרך מעבר ספולבדה צפויה להתחיל בערב שישי בשעה 10:00 בלילה ולהימשך עד השעה 5:00 בבוקר ביום שני, כדי להתאים את עצמה לשיפורי הכביש של Caltrans. הסגירות תוכננו במקור לפני שבועיים, אך הועברו לסוף השבוע הזה כחלק מפרויקט שיקום של I-405, בשווי 143.7 מיליון דולר, בין ואן נויס לווסטווד.
שלושה נתיבים בכל כיוון ייסגרו. הסגירות בצד הצפוני של הכביש המהיר יצמצמו את מספר הנתיבים לשלושה משדרות סנטה מוניקה ועד צפונית לשדרות סנסט.
הכניסה לשדרות סנטה מוניקה והיציאה משדרות וילשייר ייסגרו יחד עם הכניסה לשדרות וילשייר מזרחה ומערבה לכביש 405 צפונה.
הכניסה והיציאה משדרות סאנסט ורמפת היציאה משדרות ספולבדה/מורגה דרייב ייסגרו כולם.
הנתיבים הדרומיים של כביש 405 יצומצמו לשלושה מצפון לסאנסט ועד שדרות וילשייר מזרחה.
הכניסה והיציאה משדרות סנסט/צ'רץ' ליין והכניסה לשדרות וילשייר מערבה לכביש 405 דרומה ייסגרו גם הם.
"סגירת נתיבים מורחבת בסופי שבוע תתרחש בערך כל שבועיים לאורך מקטעים שונים של כביש I-405 למשך כ-25 סופי שבוע", על פי קלטרנס.



