זה היה מהיר. כמעט שנה לאחר ששילם תבין ותקילין עבור אחוזה מפוארת בהרים שמעל בוורלי הילס, לדרייק כבר ניאס ממנה . הראפר הקנדי הפופולרי מבקש 88 מיליון דולר לפי TMZ, שדיווח לראשונה על רישום הבית.
האחוזה ששטחה כמעט 25,000 רגל מרובע, נבנתה במשך מספר שנים, החל מסוף שנות ה-90, תוכננה על ידי האדריכלים בקבוצת עיצוב KAA עבור המייסד-שותף של GUESS, ארמנד מרציאנו. הבית בסגנון טוסקני היה מצויד במקור עם חללי פנים בסגנון ים תיכוני בסגנון העולם הישן, אבל אלה שופצו והוחלפו בחללים עכשוויים על ידי כוכב הפופ האנגלי רובי וויליאמס, שקנה את המקום ב-2015 תמורת 33 מיליון דולר.
באביב האחרון מכרו וויליאמס ואשתו איידה פילד את המתחם הענק לדרייק תמורת סכום עתק של 75 מיליון דולר. לא ברור אילו שינויים ביצע הראפר מאז, אבל אתר אינטרנט של רישום נכסים מראה שהבית נראה כמו בתקופת הבעלות של וויליאמס, כשהוא הוצג לעתים קרובות בחשבון האינסטגרם של פילד.

הבית מבודד גבוה בגבעות שמעל בנדיקט קניון, בקצה של רחוב ללא מוצא. הגישה לבית היא דרך שערים ושביל נסיעה ארוך מאוד. עשרות עצי זית בוגרים ואלונים עתיקים ממסגרים נוף מדהים של הקניון, העיר והאוקיינוס הפאסיפי. יש חניון של 11 מכוניות במקום, בתוספת מגרש מכוניות ענק עם חניה לעשרות נוספות.
פנים הבית כולל מבואה בגובה כפול עם גרם מדרגות מפואר, סלון עם שני קמינים ענקיים, מרתף יינות, חדר כושר, מעלית, מטבח עם איים כפולים ומתחם הורים בקומה העליונה עם מרפסת נוף פרטית וחדר רחצה ענק. יש גם אגף נפרד לצוות התחזוקה ובית הארחה נפרד.
האחוזה כוללת את אחד מאזורי הדשא הגדולים ביותר באיזור מיקוד 90210, בתוספת מגרש טניס בגודל מלא, מטבח חיצוני ומטע "נסתר", לפי הרישום. המתחם משתרע על פני כמעט 20 דונם, אם כי רוב האדמה הזו היא צלע גבעה.
אין עדיין מידע על לאן דרייק עובר, אבל הוא מבלה זמן משמעותי בעיר הולדתו בטורונטו, שם הוא הבעלים של אחוזת מפלצתית בשטח של 50,000 רגל רבוע בשכונת ברידל פאת' האמידה.


