השחקנית מג ראיין תועדה בסוף השבוע האחרון בהופעה הפומבית הראשונה שלה מזה כחצי שנה, כשהיא לא ממש נראית כפי שכולנו זכרנו אותה.
ראיין, שבלטה במיוחד בשנות ה-80 וה-90 בקומדיות רומנטיות כגון "כשהארי פגש את סאלי", "נדודי שינה בסיאטל" ו"יש לך הודעה", הגיעה להקרנה לסרט של החבר הקרוב שלה מייקל ג'יי פוקס שאובחן כחולה בפרקינסון לפני יותר מ-30 שנים. השחקנית עצמה הציגה לחיים נפוחות ועור פנים חלק במיוחד, למרות שבעבר היא הכחישה שעברה ניתוחים פלסטיים או הליכים קוסמטיים.
ראיין לא הייתה החברה המוכרת היחידה של פוקס שהגיעה לתמוך בו בפרמיירה. גם השחקן ביל מארי והמוזיקאי אלביס קוסטלו נכחו באירוע, שבו ראיין בת ה-61 נראתה מחויכת במיוחד.
הסרט האחרון שבו השתתפה ראיין היה "אית'קה" משנת 2015, אז השתתפה גם בסרט הטלוויזיה "Fan Girl", היא צפויה לשוב השנה אל המסך הגדול בקומדיה הרומנטית "What Happens Later", אותו היא גם תביים ותכתוב ובו היא תככב לצדו של דיויד דוכובני.


