לוס אנג'לס ראמס ניצחה הלילה את סינסינטי בסופרבול שהתקיים בלוס אנג'לס. הראמס התגברו על פציעתו של הרסיבר אודל בקהאם ג'וניור ועל אובדן יתרון 3:13 במחצית הראשונה, שהפך לפיגור 20:13 בשנייה, בדרך לתואר. טאצ'דאון של קופר קאפ ממסירה של מת'יו סטאפורד, 1:25 דקות לסיום, קבע ניצחון ביתי דרמטי לראמס 20:23, וזכייה שנייה בסופרבול בתולדות המועדון. בניסיון האחרון של הבנגלס לכפות שוויון או לנצח, ההגנה של הראמס, בהובלתו של ארון דונלד (שתי הפלות במשחק) עצרה אותה. לאחר שזכייתה של טמפה ביי בסופרבול בשנה שעברה שברה את "קללת העיר המארחת", גם לוס אנג'לס ראמס זוכה בסופרבול הביתי.
בדרך לסופרבול עברו הראמס, שסיימו את העונה הרגילה במקום הרביעי ב-NFC, בסיבוב הראשון של הפלייאוף את אריזונה, ובסיבוב השני הדיחו את האלופה טמפה ביי של טום בריידי באחד המשחקים הגדולים של השנים האחרונות. בגמר החטיבה גברו הראמס על סן פרנסיסקו, בדרך להופעה שנייה בתוך שלוש שנים בסופרבול.
"זה מרגיש מדהים", אמר בסיום המשחק הלילה מאמן האלופה שון מקוויי, "אני גאה כל כך להיות חלק מהקבוצה הזו. הקו הקדמי עשה עבודה מדהימה. אני כל כך שמח בשביל השחקנים האלה". קאפ, שסיים את המשחק עם שמונה תפיסות ושני טאצ'דונים וזכה בתואר ה-MVP של הסופרבול, שמר על צניעות בסיום. "סמכנו אחד על השני", אמר הרסיבר של הראמס, "אני לא מרגיש ראוי לזה. אני לא יודע מה לומר, אין לי מילים. אני פשוט מודה לכולם, לכל מי שדחף ואתגר אותי בחיים כדי להגיע לרגע הזה והיה שם לידי בכל צעד בדרך". במרכז במת החגיגות באיצטדיון בלוס אנג'לס עמד גם אנדרו וויטוורת', התאקל של הראמס בן ה-40, שחגג אליפות ראשונה אחרי 16 עונות – 11 הראשונות שלו היו בסינסינטי.

גם בפן המוזיקלי, חזרתו של הסופרבול ללוס אנג'לס לראשונה מאז 1993, הביאה עמה רוחות של שינוי. את ההמנון האמריקאי לפני המשחק שרה מיקי גאיטון, זמרת הקאנטרי השחורה הראשונה לבצע אותו בסופרבול. במופע המחצית ביצעו מיטב אמני המוזיקה השחורה של העשורים האחרונים – גם כן לראשונה בסופרבול – את מיטב הלהיטים שלהם ובמחוות הדדיות. סנופ דוג וד"ר דרה שרו את The Next Episode, Still D.R.E וביצעו את California Love, שירם של האחרון ו-2פאק המנוח; 50 סנט שר את In Da Club, מארי ג'יי בלייג' את Family Affair, אמינם את Lose Yourself וקנדריק למאר את Dre Day של ד"ר דרה וסנופ דוג. גיבורי תרבות שחורים כמו הכדורסלנים לברון ג'יימס וג'יימס הארדן, השחקנית קרי וושינגטון והזמר ג'ון לג'נד, החמיאו בטוויטר למופע במהלכו וכינו אותו "משוגע" ו"מופע המחצית הטובה בהיסטוריה".


