סרטון של עוברי אורח מראה סצנה כאוטית כאשר שודדים במסכות פנים וקפוצ'ונים נמלטים מקניון גלנדייל כשהם נושאים סחורה יוקרתית בשווי מאות אלפי דולרים שגנבו מחנות של איב סן לורן. חברי הכנופיה נמלטו מהמקום בלמעלה מ-20 כלי רכב.
ממשטרת גלנדייל נמסר כי יותר משלושים בני אדם היו מעורבים בשוד חצוף בסגנון 'פלאש-מוב', שהתרחש לאור יום במול אמריקנה בברנד. עובדי החנות בסן לורן אמרו למשטרה כי חברי הכנופיה הכריעו את אנשי האבטחה ונמלטו עם יותר מ-300,000 דולר בסחורת מעצבים.
למרות שמשטרת גלנדייל הגיבה למקום תוך שתי דקות משיחת ההתראה השוד, כשהשוטרים הגיעו לשם, החשודים כבר נמלטו. לא בוצעו מעצרים.
איל הקניונים של לוס אנג'לס, ריק קרסו, הבעלים של אמריקנה בברנד, הציע פרס של עד 50,000 דולר עבור מידע שיוביל למעצרם והרשעה של החשודים האחראים לפריצה. "סוג זה של פעילות פלילית לא יתקבל בסובלנות בגלנדייל", אמר מפקד המשטרה של גלנדייל, מני סיד, בהצהרה. "משטרת גלנדייל תרדוף אחר כל ההליכים ותשתמש בכל משאב זמין כדי לתפוס את האחראים ולהעמידם לדין".
מקרי השוד בסגנון "פלאש מוב" נועזים הכולל קבוצה גדולה מתואמת של אנשים גוברים בתדירות באזור לוס אנג'לס.
משטרת לוס אנג'לס מחפשת עד עשרה חשודים שברחו בשבוע שעבר מחנות סנצ'ורי סיטי בלומינגדייל עם שלל תיקי גוצ'י בשווי של 40,000 דולר. באותו יום באירווין, שלושה חשודים לבושים במסכות שחורות ובבגדים נכנסו לחנות תכשיטים, ניפצו ויטרינות עם פטישים וגנבו תכשיטים בשווי כמעט 900,000 דולר.
צפו בסרטון:
בתגובה לפריצה בגלנדייל, הגבירה מחלקת המשטרה את נוכחותם של שוטרים באזור מרכז העיר שלה ובסביבתה.