שודדים פרצו למכוניתה של הזמרת לנה דל ריי וגנבו לה מצלמה, כתב יד ותיעוד מוזיקלי. המועמדת לגראמי חשפה שגנבו לה כמה חפצים בעת פריצה למכוניתה בשדרת מלרוז. במהלך הפריצה לרכב נלקח תיק הגב שלה, ובו המחשב שלה, מספר כוננים קשיחים ומצלמת וידיאו.
"החניתי את המכונית שלי במלרוז פלייס [sic] והתרחקתי לרגע", אמרה דל ריי בסרטון אינסטגרם לייב. "ובפעם אחת שהשארתי את התרמיל שלי בתוך המכונית שלי, מישהו שבר את כל החלונות ולקח אותו". דל ריי אומרת שמצלמת הווידיאו הכילה צילומים משפחתיים, והמכה הגדולה ביותר הייתה ספר בן 200 עמודים שעליו עבדה עבור סיימון ושוסטר.
"הייתי צריך למחוק מרחוק את המחשב שיש בו את הספר בן 200 העמודים שלי עבור סיימון ושוסטר – שלא היה לו גיבוי בענן", הוסיפה. "ולמרות זאת, אנשים עדיין יכולים לגשת מרחוק לטלפון שלי ולהדליף את השירים והתמונות האישיות שלנו".
היא המשיכה וביקשה מהמעריצים לא לחפש את ההדלפות, מכיוון שהוא עדיין לא מיועד לשחרור, ואמרה שאובדן הספר היה קשה במיוחד. "בבקשה אל תקשיבו למוזיקה אם אתם שומעים אותה כי היא עדיין לא יוצאת", אמר דל ריי. "ומבחינת הספר, אהבתי את הספר שאיבדתי מכל הלב והשקעתי בו הרבה תשוקה. ומבחינת מצלמות הווידאו, נראה מה יקרה עם זה".
דל ריי סגרה את סדרת הסרטונים שנמחקה כעת בכך שהבטיחה למעריצים שהאלבום התשיעי שלה עדיין בדרך – משהו שהם מצפים לו בשקיקה. לעת עתה, המעריצים יכולים לקבל טעימה ממה שעתיד לבוא ב-"Snow on the Beach", שיר בו שיתפה הזמרת פעולה באלבומה הקרוב של טיילור סוויפט, Midnights, שייצא ב-21 באוקטובר.


