קייטלין ג'נר ערכה רשמית את הופעת הבכורה שלה ככותבת בשידור בפוקס ניוז ביום חמישי בערב.
האלופה האולימפית לשעבר, בת 72, הופיעה ב-The Sean Hannity Show כדי לדבר בקצרה על הצעת החוק החדשה של מושל פלורידה, רון דה-סנטיס, על התמודדותה למשרת מושל קליפורניה ונושאים אחרים.
בזמן שדיבר על הפרק החדש בחייה של ג'נר, האניטי נזכר בשיחה שלדבריו ניהלו השניים שבה ג'נר דיברה על כל הישגיה בעבר בטלוויזיה בריאליטי ובאתלטיקה.
"אמרת 'עברתי את החלק הזה של החיים שלי'… זה המקום שבו הראש שלך נמצא, שם הפוקוס שלך", אמר האניטי וביקשה מג'נר להסביר.
"זה בהחלט, זו אחת הסיבות שבגללן רצתי לתפקיד מושל קליפורניה", אמרה ג'נר. היא הוסיפה כי בעוד שהיא אישה טרנסית, שיצאה בפומבי מהארון באפריל 2015, ג'נר אמרה שהיא לא "אקטיביסטית טרנס".
"זה רק חלק אחד מהחיים שלי, יש בי כל כך הרבה יותר", אמרה. "בתקופת הקדנציה הקרובה, נושאי להט"ב יהיו נושאים גדולים מאוד ואני מצפה לסקר אותם, אבל יש בי כל כך הרבה יותר מזה".
מנכ"לית פוקס ניוז, סוזן סקוט, כינתה את הסיפור של ג'נר "השראה לכולנו". "היא פורצת דרך בקהילת LGBTQ+ והקריירה המפוארת שלה משתרעת על מגוון תחומים שיהוו נכס אדיר עבור הקהל שלנו", לדברי סקוט.



