שני איים פרטיים בים הקריבי שהיו בבעלות ג'פרי אפשטיין, הפיננסייר הפדופיל שהתאבד בכלא ב-2019, עומדים למכירה במחיר של 125 מיליון דולר. כך דיווח העיתון וול סטריט ג'ורנל. שני האיים – גרייט סנט ג'יימס וליטל סנט ג'יימס – נמצאים באיי הבתולה של ארה"ב, ומשתרעים על שטח כולל של יותר מ-930 דונם. הקטן מבין שני האיים כולל בית מגורים מרכזי, ארבע וילות לאורחים, מנחת מסוקים, שתי בריכות ושלושה חופים. האי הגדול נותר ברובו ללא פיתוח וכולל שמורה ימית בשם מפרץ חג המולד.
ההכנסות ממכירת האיים ישמשו ליישוב תביעות נגד העיזבון של אפשטיין ולמימון הוצאות שוטפות לתפעול האיים, אמר דניאל ויינר, עורך דין מטעם העיזבון, לפי דיווח וול סטריט ג'ורנל.
אפשטיין היה תושב איי הבתולה במשך למעלה משני עשורים. הוא הואשם בהתעללות מינית וסחר בקטינות באיים הפרטיים שלו ושם קץ לחייו בתלייה בתאו במתקן המעצר במנהטן שבו הוחזק לקראת פתיחת משפטו.
אפשטיין רכש את ליטל סנט ג'יימס בשנת 1998 תמורת 7.95 מיליון דולר, וקנה את גרייט סנט ג'יימס הסמוך ב-2016 עבור 22.5 מיליון דולר. הוא החזיק בבעלותו גם נכסים בפריז, פאלם ביץ' וניו מקסיקו. קונה שזהותו לא נחשפה רכש לפני שנה את אחוזתו בניו יורק בסכום של 51 אלף דולר והכסף עבר לקרן פיצויים עבור קורבנותיו.



