עברית במבטא אמריקאי
אני רואה שאת ממש משופעת מהיפ -הופ.
״כן אני אוהבת היפ הופ וזה משפיע על האומנות שלי. יש לי אלבומים של ראפרים ואני מציירת אותם. אני אוהבת מוזיקה וזו השראה גדולה עבורי. לאחרונה אני משתמשת המון בצבעי שמן ומנסה להיות טובה בזה. בהמשך אני רוצה ללכת לבית ספר לאומנות וללמוד באופן מיקצועי איך להשתמש בצבעים בצורה טובה יותר ולהיות אפילו יותר מקצועית.
״אני חושבת שהעבודה שלי בתור מקעקעת זה נסיון טוב. אני רוצה לעבוד בעולם הזה ולקעקע ראפרים, אני ממש אוהבת את זה. אמא שלי רוצה שאהיה ציירת מקצועית אבל שתי האופציות טובות כי החלום שלי זה שהתמונות שלי יגיעו לגלריות הנחשבות״.
איך היה לגדול כילדה יהודיה להורים ישראלים פה בקליפורניה?
״הייתי בבית ספר יהודי ואני אוהבת את החברים היהודים שלי אני מכבדת את העובדה שאני יהודיה. אני מדברת עברית ממש טוב אבל עם מבטא אמריקאי.
״אבא שלי לא גר איתנו, אבל אני ביחסים טבים מאוד איתו. אנחנו במשפחה אוהבים לחגוג את החגים היהודים אבל אנחנו לא דתיים.
ביקרתי המון בישראל – נסעתי עם ההורים כל קיץ. אני מאוד אוהבת את ישראל ומתכננת לבקר שם שוב השנה, יש לנו שם המון קרובי משפחה.
לאחרונה ארבל סיימה עבודת ציור מדהימה במסעדה החדשה של ג׳וסי ליידיז בוודלנד הילס. שווה ללכת ולראות העיצוב המיוחד.