Close Menu
Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    • ראשי
    • צור קשר
    What's Hot

    22‭ ‬ באוגוסט‭:‬ אורי‭ ‬בנאי‭ ‬מספר‭ ‬ושר‭ ‬את‭ ‬סיפורה‭ ‬המופלא‭ ‬של‭ ‬משפחת‭ ‬בנאי

    29 ביולי 2026

    פרשת כוכבת הפורנו: משפחתה של אמילי וויליס תפוצה ב-3 מיליון דולר לאחר שנפגעה אנושות במכון גמילה במאליבו

    29 ביולי 2026

    והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030

    29 ביולי 2026

    הירשם לעידכונים

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    הירשם לניוזלטר שלנו כדי לקבל עדכונים ישירות לתיבת הדואר שלך

    Loading
    רשתות חברתיות – Social Media
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • Telegram
    • WhatsApp
    RSS RSS Feed
    Facebook X (Twitter) Instagram
    יום רביעי, יולי 29
    • ראשי
    • צור קשר
    Trending
    • 22‭ ‬ באוגוסט‭:‬ אורי‭ ‬בנאי‭ ‬מספר‭ ‬ושר‭ ‬את‭ ‬סיפורה‭ ‬המופלא‭ ‬של‭ ‬משפחת‭ ‬בנאי
    • פרשת כוכבת הפורנו: משפחתה של אמילי וויליס תפוצה ב-3 מיליון דולר לאחר שנפגעה אנושות במכון גמילה במאליבו
    • והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030
    • יחסי אחים: זה לא יסתדר מעצמו – הם צריכים אתכם!
    • "בלוס אנג’לס, הנוף והאור הם בדיוק הסיבה ששילמתם על הבית"
    • חיי כלב: חמש שנים לאחר שנעלם, צ׳ונג נמצא בתחנת משאיות 600 מייל מהבית – והוחזר לבעליו
    • החל מ-2027: זינוק במחירי הביטוח הרפואי בקליפורניה – העלייה התלולה ביותר בעשור האחרון
    • כך המלחמה באיראן משנה את כלכלת ארה"ב 
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp LinkedIn
    Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    • חדשות

      פרשת כוכבת הפורנו: משפחתה של אמילי וויליס תפוצה ב-3 מיליון דולר לאחר שנפגעה אנושות במכון גמילה במאליבו

      29 ביולי 2026

      חיי כלב: חמש שנים לאחר שנעלם, צ׳ונג נמצא בתחנת משאיות 600 מייל מהבית – והוחזר לבעליו

      29 ביולי 2026

      טראמפ לא יאהב את זה: רק אחד מכל שלושה אמריקאים תומך במלחמה באיראן, לפי סקר חדש

      29 ביולי 2026

      ככה גאווין עשה לי מסאז' ברגליים: המאהבת של מושל קליפורניה מספרת על הרומן האסור בחשיפה מטלטלת בואניטי פייר 

      28 ביולי 2026

      לראשונה בלוס אנג'לס: תאונה קטלנית בדאון טאון בה מעורב רכב אוטונומי. החברה: זה לא באשמתנו 

      28 ביולי 2026
    • כלכלה

      והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030

      29 ביולי 2026

      החל מ-2027: זינוק במחירי הביטוח הרפואי בקליפורניה – העלייה התלולה ביותר בעשור האחרון

      29 ביולי 2026

      כך המלחמה באיראן משנה את כלכלת ארה"ב 

      29 ביולי 2026

      פרשת הטלק: הסכום המטורף ש"ג'ונסון אנד ג'ונסון" תשלם כדי ליישב את אלפי התביעות נגדה

      28 ביולי 2026

      טכנולוגיה מתקדמת: חברה ישראלית מוכרת למשטרות בארה״ב רכבי ריגול במיליון דולר

      27 ביולי 2026
    • עסקים

      יחסי אחים: זה לא יסתדר מעצמו – הם צריכים אתכם!

      29 ביולי 2026

      "בלוס אנג’לס, הנוף והאור הם בדיוק הסיבה ששילמתם על הבית"

      29 ביולי 2026

      השיחה שאתם דוחים היום עלולה להפוך לבעיה שתתמודדו איתה מחר

      29 ביולי 2026

       יקיר לוי: "כשעברנו מהגטו ברמלה לראשון לציון הרגשתי כמו הנסיך מבל אייר" – הראיון האחרון

      23 ביולי 2026

      חוב מס של 64,950 דולר ל-IRS — נסגר בתשלום של 9,862 דולר בלבד

      22 ביולי 2026
    • קהילה

      ערב של אהבה, הוקרה ונוסטלגיה: “חיים שכאלה” לדודו זר במתחם W בוודלנד הילס

      22 ביולי 2026

      הוא היה "בן אדם ענק עם לב ענק": הלם בקהילה הישראלית – יקיר לוי (45) הלך לעולמו בנסיבות טרגיות במלון במיאמי ביץ'

      21 ביולי 2026

      אחרי החתונה "היינו סופה": אלונה אופיר נחשפת לראשונה ומספרת על החיים הסודיים עם גורו הכושר האגדי גלעד ינקלביץ' והמורשת שנותרה

      17 ביולי 2026

      בין הרפורמה המשפטית וה'דיפ סטייט': כוכב "הפטריוטים" וערוץ 14 משה כהן-אליה בלוס אנג'לס 

      15 ביולי 2026

      קהילת לוס אנג׳לס חגגה את יום העצמאות האמריקאי בבית משפחת לוי

      15 ביולי 2026
    • כתבות שער

      "בלוס אנג’לס, הנוף והאור הם בדיוק הסיבה ששילמתם על הבית"

      29 ביולי 2026

      ‮נועה תשבי בראיון בלעדי: "‬התמוטטתי, ‭‬כבר‭ ‬לא‭ ‬יכולתי‭ ‬לעשות‭ ‬את‭ ‬זה‭ ‬לבד‮"‬

      24 ביוני 2026

      נפלאות הטאבון: למה TABONI היא לא עוד פיצריה

      17 ביוני 2026

      הוידוי החושפני של המנטור המבוקש ציון מקנזי: ״איבדתי בערך 30 שנות חיים במציאות"

      10 ביוני 2026

      עשרה ימים של שכרון חושים

      3 ביוני 2026
    • ספורט

      צפו בספורטאית שחורכת את הרשת: כוכבת ׳אינדיאנה פיבר׳ התנגדה לשיתוף גברים בספורט נשים – ומכרה תוך שעה את הנעליים שלה מאדידס

      28 ביולי 2026

      צפו בשלוש דקות מטורפות: אהבת השם גורדון מנצח יריב בעל שם עולמי לעיני דני אבדיה ואלפים בהיכל מנורה 

      28 ביולי 2026

      לקראת האולימפיאדה בלוס אנג'לס: יעל ארד ועדי ביכמן במרכז הישראלי לאמנויות לחימה בווסטלייק וילג' 

      28 ביולי 2026

      בדרך לאליפות שלישית? טראמפ אירח את הדודג'רס בגן הוורדים בבית הלבן למרות הלחצים הפוליטיים

      24 ביולי 2026

      החתמת הכוכב הברזילאי: האם דיוויד בקהאם ואינטר מיאמי עשו תרגיל מלוכלך לקבוצת הכדורגל מלוס אנג׳לס

      23 ביולי 2026
    • תרבות
    • בריאות
    • אירועים
    • גליונות קודמים
    • טיולים
    • אוכל
    Shavua Israeli – שבוע ישראליShavua Israeli – שבוע ישראלי
    Home » מי משלם בימינו 35,000 דולר לשדכנית?
    עסקים

    מי משלם בימינו 35,000 דולר לשדכנית?

    מערכת שבוע ישראליBy מערכת שבוע ישראלי9 בנובמבר 2022Updated:22 במאי 2024אין תגובות20 Views
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email VKontakte Telegram Copy Link
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    בזמן שהרשת מציעה שידוכים זמינים, נגישים וללא כסף, נדמה היה שעידן השדכניות מת מזמן * אז זהו שלא: דווקא לאור האכזבות הגדולות יותר ויותר אנשים מוכנים לשלם עשרות אלפי דולרים על היכרות אמיתית באמצעות שדכנית * זו הנישה של שדכנית-העילית  סופי זינגר מסן דייגו *  מי מגיע אליה ואיך זה עובד? יצאנו לבדוק

    את נכנסת לחדר, והמבט שלך מיד פוגש בשלו. לבבך הולם, ואת החיבור שנוצר ברגע הזה עם החצי השני שלך גם המוזיקה שמנסרת ברקע לא תוכלו לחתוך. תמיד ישנו סיכוי שכך תיפגשו את בני הזוג שלכם, השאלה היא עד מתי תוכלו לחכות לזה וכמה חדרים תצטרכו לעבור. למי שרוצה לקצר את הדרך, מסתבר שמעבר לקיומם של אתרי ההיכרויות, קיים עדיין אותו שירות ותיק, שנמצא ממש מתחת לאפינו – שדכניות, ובאופן מפתיע למדי – הוא ממש לא למיליונרים\ות בלבד. נא להכיר את סופי זינגר, שדכנית, משלנו, עם המון תובנות עדכניות בנושא.

    סופי, איך התחיל אצלך כל העניין של שדכנות? 

    "התחלתי כ'מאמנת דייטים'. בגיל 27, נפרדתי מבן זוג שלא היה מתאים לי, ביטלתי את האירוסין בינינו. התחלתי שוב לצאת לדייטים, זו הייתה תקופה של הכרויות אונליין ואפליקציות שרק החלו להתפתח, לפני 20 שנה. דרך היכרויות אונליין, יצאתי להמון המון דייטים בזמן קצר וכך, התחלתי להתמקצע בתחום. כמובן שבאתרים הללו, חיפשתי בחור יהודי כי אני יהודייה ותמיד רציתי להקים משפחה יהודית. "גיליתי שככל שאני יוצאת ליותר דייטים, זה מתסכל ומאכזב אותי יותר, זו עבודה קשה והייתי צריכה טיפול;  זה היה כבד רגשית והייתי חייבת לפתח לעצמי שיטה לתראפיה, אימון, תמיכה והדרכה ובעצם, כשמצאתי שיטה טובה, יצרתי קבוצה לחברים שלי. משם, חבר היה מביא חבר, שהיה מתייעץ איתי על משהו בנושא הזוגיות והדייטים והחלטתי שאולי כדאי שאגבה תשלום כי אני אוהבת את זה וזה כיף. מלבד העבודה הנוספת שלי במכירות, התחלתי לאמן בתחום הדייטינג ולקחתי תשלום לפי שעה. עשיתי אימונים יומיים לקבוצות, ומאוד הצלחתי. כשפגשתי את מייקל בעלי, אנשים ממש ראו אותי כדוגמא, חשבו שאני זו שפענחתי את הנוסחה ומצאתי את האהבה המושלמת ואת הבעל הנכון בעזרת השיטה. קיבלתי הרבה יחס חיובי ואהבתי את זה. 

    "המשכתי עם העבודה הזו שנים רבות. כמה שני אחרי, היינו נשואים והורים לתאומים, בת הדודה שלי שלחה לי הודעה על כך שמחפשים שדכנית למשרד שידוכים וחשבתי שזה נשמע מושלם. התחלתי את העבודה שם, קיבלתי שכר מאד הוגן. תוך שלושה חודשים עשיתי מספר שידוכים שהפכו לנישואין. אהבתי את זה בכל מובן ובעיקר, לשמוע סיפורים של אנשים, להכיר אנשים חדשים ולקשר ביניהם, זה מדהים, לראות כמה קשר טוב אחד יכול לשנות את הפרספקטיבה של אדם לגבי החיים, זה יכול לקרות בכל סוג של קשר: תעסוקתי, חברי, זוגי. אחרי כמה שנים בחברה גדלתי להיות שדכנית בצוות ה- VIP. נהניתי לעבוד בחברה גדולה אבל רציתי לעשות דברים אחרת, לתת יותר תשומת לב ללקוחות ובאמת לקחת חלק במסע שלהם אז פיתחתי את העסק שלי בתחום זה".

    איך זה בעצם עובד?

    כיום, אם אתה רוצה לשכור שדכן, יש לך מספר סוגי שדכנים ואת האפשרויות הבאות:

    1. "שדכן בוטיק" – כמוני. שדכנים של חברות קטנות, צוות קטן של חמישה אנשים וכל שדכנית בקשר עם 10 לקוחות לערך. המאגר שלנו פרטי ואקסלוסיבי וניזון מאנשים שעבדו איתי או משיתוף פעולה עם שדכניות אחרות, כך ללקוחות שלי יש גישה למאגר של אנשים יותר איכותיים.

    2. "שדכן חברה גדולה" – זה כמובן יותר זול. הם מעסיקים המון שדכנים וכל שדכן מטפל בכ-35-40 קליינטים בכל פעם, הם עובדים יותר על ״המספרים״ יש יותר נתונים להתאים או, יותר נכון, אנשים לשדך. הם עובדים רק עם מאגר הנתונים של החברה ויש להם במאגר נתונים של עשרות אלפי אנשים שהם מגייסים בדרך כלל דרך מודעות פייסבוק. 

    איך מתבצעת פעילות השידוך? 

    "בחברות הגדולות השדכנים נותנים פרטים של כל צד לצד האחר וכשהצדדים מאשרים את ההיכרות, מעבירים להם את מספרי הטלפון האחד של השנייה והצדדים מסתדרים ביניהם. אני עושה זאת בצורה אחרת, עם הרבה יותר תשומת לב לפרטים ושליטה על התהליך. אני מכירה את הלקוחות שלי אישית, לומדת את הצרכים שלהם, את המניעים שלהם, מאיפה הם באו ואיך הם גדלו ומחליטה איתם ביחד על השידוך. כך, אני יכולה להתאים את הצדדים כלומר, בני הזוג, טוב יותר. יש לי צוות עיצוב שעורך עבורם פרופיל מקצועי.  צוות אחר עוסק בגיוס וחיפוש. צוות הגיוס אחראי על ההתאמה שנוצרת בין שני אנשים במעקב אחרי אפליקציות היכרויות, שיתוף פעולה עם שדכניות אחרות ופעילויות רבות אחרות שאנחנו עושים כדי למצוא מועמדים לשידוך. כשיש התאמה אני פוגשת את המועמד או מועמדת בזום או אישית ומכירה אותם, אם למשל יש בחורה בת 37 שלא רוצה ילדים, אני צריכה להתאים ולשדך לה גבר בסביבות הגיל שלה, שגם לא מעוניין בילדים. כל מי שרציני/ת מספיק כדי לבנות פרופיל ולשבת איתי לפגישה בזום, יש בו איזשהו פוטנציאל לדייטינג ולמצוא שידוך כי, יש נכונות. 

    "אני שואלת את כל השאלות שלא אמורים לשאול בדייט ראשון. האם הוא רוצה ילדים? מה היא מחפשת בזוגיות? משם, אנחנו מודיעים ללקוח על השידוך הפוטנציאלי. אם שני הצדדים הסכימו להיפגש אני מארגנת להם מפגש, דייט במסעדה, בפארק, סיור בעיר או דייט בבר, איפה שהם בוחרים. אני רוצה שהדייט יהיה נפלא, רגוע, הזדמנות להכיר אדם חדש ממקום של סקרנות, בלי הלחץ של דייט ראשון, כי את כל השאלות המביכות כבר שאלתי והלקוח יודע את התשובות. לעתים, הצדדים גרים במרחק רב יותר זה מזו והם מעדיפים לנהל קודם דייט אונליין, עם מצלמות פתוחות. יש לי לקוחה שכרגע נמצאת בישראל ומקיימת דייטים אונליין. כשהיא תחזור לאל.איי, היא תמשיך לקיים מפגשים פיזיים". 

    אחרי כל דייט, אני שולחת לשני הצדדים פידבק מהצד השני על הדייט וביחד איתם, בודקת איך זה עבד, ואז אנחנו מחליטים מה לעשות מכאן. איך לעשות או לא לעשות את הדייט הבא, אם ההתאמה לא צלחה, האם לשנות את דרך ההתאמה לפעם הבאה וכו'. לאנשים יש דפוסי התנהגות שהם אפילו לא מודעים אליהם. דבר אחד שממש אהבתי זה לשמוע את הפידבקים של הצדדים אחד על השנייה כי, כאדם, אתה לא מבין איך אתה נראה לצד השני בדייט. פה, אתה יכול לעשות עבודה עצמית על דפוסי ההתנהגות שלך. היה בחור שהתאמתי לו דייטים וכל הבחורות שיצאו אתו אמרו שהוא מתנהג בגסות רוח כלפי המלצרים. הוא לא ראה את זה. היו לו דפוסי התנהגות רעילים כמו למשל, "הסגברה" (הסברה גברית). לפעמים, אתה פשוט צריך שיניחו מולך ראי.

    "כשיש התאמה טובה, במיוחד בשבועות הראשונים, הצדדים ממשיכים זה עם זו ואני נמצאת שם כמאמנת, יועצת ותומכת. יש מקרים בהם הזוג יצא לדייט שני ולאחר מכן, אחד מהם 'נעלם' ולצד השני יש צורך בהמשכיות, זה יוצר תסכול ואני שם כדי לתמוך. בשש השנים האחרונות ארגנתי יותר מ-1,500 דייטים אז, ראיתי כל תסריט אפשרי וברוב המקרים, אני יכולה לצפות מה יקרה בהמשך. אני משאירה את הצדדים על הקרקע, מכינה אותם להתמודד עם הרגשות והתחושות שהם חווים במהלך הקשר, מטפלת בהם נפשית, זה חלק מהשירות שאני מספקת. בסופו של דבר, אחרי טיפול ועבודה איתי, כל הלקוחות יוצאים מרוצים ופורחים בתחומים שעבדנו עליהם ביחד.". 

    מהו החלק העסקי והממשי של השידוך?

    "אני חותמת עם הצדדים על לפחות שלושה חודשים ועד חצי שנה של ליווי, זה חוזה כספי. בד"כ סכום החוזה נע בין 15,000-50,000 דולר אבל, זה תלוי מאוד בכמה החיפוש מסובך. אם למשל מגיע אליי גבר שמחפש רק נשים באיזור מסוים, לעתים, יש דרישות לשידוך עם בני דת או עדה מסוימת, גיל מסוים, יהיה לי מאוד קשה למצוא שידוך שיתאים ולכן המחיר בהתאם יהיה יותר גבוה. מצד שני חשוב לציין, אם אני שמה לב שאחד הצדדים לא רציני ורק רוצה "לכייף" או אם למשל מגיע אליי גבר בן 65 ואומר שהוא רוצה דייט רק עם בחורות בנות 30, או אישה שמחפשת קשר של תמיכה, אלו דברים שאני ממש (אבל ממש) לא עושה. טווח הגילאים שלי הוא הפרש של 5-10 שנים בין בני הזוג, פחות או יותר. אני תמיד מוודאת שאני מדברת עם אנשים אמיתיים. יש לי קשר מאד אישי ומכיל עם הלקוחות שלי, הם סומכים עליי בעיקר מבחינה רגשית וגם כלכלית, סומכים על התהליך ולכן משלמים את מירב כספם. מעולם לא היה לי לקוח עם ההרגשה שדפקו אותו או ניצלו אותו. אם אני לא חושבת שאני יכולה למצוא ללקוח את השידוך שהוא מחפש, אני אומר זאת ואפילו אמליץ לו על שדכנית אחרת שתתאים לא יותר. מבחינתי, לקוח מרוצה זה לקוח שלא חוזר אליי.

    "רוב הלקוחות שלנו מגיעים דרך פרסום מפה לאוזן, מלקוח שעבד איתנו מצא את בחירת ליבו ושולח אלינו חברים ובני משפחה. לפעמים מישהו שנמצא במאגר הנתונים שלנו יוצא לדייט עם לקוחה שלנו, אוהב את החוויה ושוכר אותנו לחיפוש פרטי. הרבה פעמים שדכניות אחרות שולחות אלינו לקוחות שהן לא הצליחו לשדך. כדי לגייס אנשים איכותיים אני והעוזרות שלי יוצאות לקאנטרי קלאב, מגרשי גולף, או מועדוני יוקרה וניגשים אישית ללקוחות פוטנציאלים, מדברים איתם, מתחברים איתם, במיוחד עם אלה שאנחנו רואים שהם ללא טבעת, שותים ומפטפטים וכשהם מגלים שאני שדכנית, הם רוצים לשמוע על זה, על ההצלחות והשידוכים".

    את גם מזווגת שידוכים בין דתיים?

    סופי:" אני פחות עובדת עם יהודים אורתודוקסים. יש להם בתוך הקהילה האורתודוקסית שדכנים משלהם עם חיפושים מאוד ספציפיים. חשוב גם לציין שהרבה מהלקוחות שלי לא יהודים. אני התחתנתי עם בעל יהודי (לא סתם יהודי, אפילו ישראלי) ולי זה היה חשוב. אני חושבת שיש ערך לתרבות ושורשים משותפים. מצד שני, כיום, לחלק מהלקוחות, לאו דווקא היהודים, דת לא מאוד חשובה, הם מאמינים באהבה ומאמינים שדת יוצרת שנאה ומלחמה. אני מכבדת את הרצון של הלקוח ובונה חיפוש בהתאם". 

    איך את מפרסמת את שירותיך?

    סופי: "אנחנו בעיקר מפרסמים את מאגר הרווקים ורווקות ותמיד מחפשים אנשים איכותיים שיצטרפו אלינו. החברות במאגר היא חינם והיא מאפשרת לאלו שמתקבלים לקבל הצעות לשידוכים עם הלקוחות המשלמים או, אם ירצו, להופיע במייל שנשלח לכל קהילת הרווקים/ות שלנו. כפי שאמרתי, את השירות עצמו אנחנו לא ממש מפרסמים.  אנחנו חברת שידוכים קטנה יותר, יש לנו את הקסם האישי שלנו, והאמת שכרגע אנחנו עסוקים מעל הראש עם לקוחות ששמעו עלינו".

    יש שיתופי פעולה בין השדכנים?

    "בהחלט. יש שני ארגונים שמסמיכים שדכניות בארה״ב ובעולם. ההסמכה מלמדת את מקצוע השדכנות ואת האתיקה שלו. יש חוקים די ברורים שמאפשרים שיתוף פעולה בין שדכניות ומאפשרים לי לעבוד עם כל שדכנית אחרת בארה״ב ובעולם. פגישה עם מישהו בססטוס סוציו-אקונומי מאוד גבוה או סלבריטי יכולה לעלות אלפי דולרים. זאת אגב הסיבה שחיפושים מאוד ספציפיים הופכים למאוד יקרים, מצד אחד. מצד שני סוכנויות שידוכים גדולות שמשתמשות רק במאגר שלהן לא מקבלות בכלל גישה לאנשים כאלה. אנחנו חולקים את המאגר שלנו, אז חברות בו מאפשרת חשיפה לא רק ללקוחות שלי אלא גם ללקוחות של שדכניות אחרות".

    איך את מחליטה האם לשדך או לא?

    סופי: "זה לא תמיד קשור לאם המועמד לשידוך מוצא/ת חן בעיני או לא. אני צריכה להבין וללמוד מה הלקוח שלי מחפש בשידוך שלו, מה הצרכים שלו. אין לי את הזכות לשפוט אף אחד. אני אוהבת שהלקוחות שלי יהיו אותנטיים, אני לא לוקחת לקוחות שאני לא מחבבת כי אני צריכה להתנהל מולם בצורה אמיתית כדי להכיר אותם.  אני מעודדת את הלקוחות שלי להיות חיוביים, ברוח ה"כן". מה כבר יכול להיות? צאו, תכירו, תיהנו. אולי הם לא יהיו בני הזוג שלכם לקשר זוגי אבל, אולי הם יהיו החברים הכי טובים שלכם או, הבוסים שלכם או, חבריכם לעבודה ועוד. אין דבר כזה בזבוז זמן בהיכרות עצמה. מצד שני אם יש לי אנרגיה רעה או לא טובה מלקוחות, אני מתנצלת ומסיימת את ההתקשרות עמם ברוח טובה".

    מה זה עושה לך באופן אישי ורגשי?

    סופי: "זה ממש מדהים לשדך בין אנשים, זו מצווה. כשזוג מזמין אותי לחתונה או שולח לי תמונות של הילדים שלהם הלב שלי מתפוצץ מאושר וגאווה. אני אוהבת להכיר בין אנשים כאנשים, לא רק למטרת זוגיות".

    ספרי קצת על עצמך.

    "זה נשמע כמו קלישאה אבל אפילו בילדות שלי, תמיד היה לי חלום לשדך אנשים. תמיד הייתי זו שמעודדת קשרים בין-אישיים. מאז היותי ילדה, היו לי הרבה חברים, הפגשתי אנשים. אני כזה אדם, זה האופי שלי. נולדתי בדאלאס, טקסס, הדור הראשון של המהגרים הרוסים לארה"ב. ההורים שלי יצאו מרוסיה כשחלק מהמשפחה שלהם הייתה בכלא. אמי הייתה פסנתרנית מיומנת ואבי היה מהנדס. בבית דיברו רוסית וגם אני דוברת את השפה. בשלב מסוים, עברתי עם משפחתי לסן דייגו ושם גדלתי. שלחו אותי לבית ספר יהודי כדי ללמוד עברית והייתי במחנות קיץ יהודים, הייתי בישראל, עשיתי סמסטר בירושלים ואני גם דוברת קצת עברית. היום אני גרה בסן דייגו היפה. כיום, במקביל לסוכנות השידוכים, אני בונה אפליקציית דייטינג עם יעוץ מבעלי, משקיע מדהים וצוות פיתוח מאוד מוכשר. האפליקציה בנויה על היכרויות בוידאו ומבוססת על כל הדברים שלמדתי כשדכנית. אני מאמינה שמפגשים אותנטיים, פנים אל פנים הם הדרך לבנות מערכות יחסים אמיתיות בין בני זוג ובכלל בין בני אדם. אני רוצה להביא את הידע שצברתי לכל העולם ולהפוך חיבורים בין בני אדם למשהו קל, זמין וכיפי. אולי העולם יהיה טיפה יותר טוב ויותר אנושי.  האפליקציה תצא בקרוב לשימוש הציבור, אנחנו עובדים עליה כבר שנה וחצי ומאוד מקווים שהיא תצליח".

    אז לסיכום, מי משלם $35,000 לשדכנית?

    סופי: "מי שיכול. אנחנו עובדים עם כל המינים, כל הדתות, כל הגילאים. עורכי דין, רופאים, אנשי מקצוע ואפילו סלבריטאים. המכנה המשותף לכולם, כמו שהם משלמים למאמן אישי, או למעצב או לכל בעל מקצוע אחר, הם מבינים שמערכת יחסים טובה ומכילה היא חשובה ומוכנים לשלם למומחה לעזור להם להגיע למטרה״.

    ליצירת קשר:

    Executive, High-End Matchmaking Service – www.Sophy.Love

    מערכת שבוע ישראלי
    Website |  + postsBio
    • מערכת שבוע ישראלי
      פרשת כוכבת הפורנו: משפחתה של אמילי וויליס תפוצה ב-3 מיליון דולר לאחר שנפגעה אנושות במכון גמילה במאליבו
    • מערכת שבוע ישראלי
      והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030
    • מערכת שבוע ישראלי
      חיי כלב: חמש שנים לאחר שנעלם, צ׳ונג נמצא בתחנת משאיות 600 מייל מהבית – והוחזר לבעליו
    • מערכת שבוע ישראלי
      טראמפ לא יאהב את זה: רק אחד מכל שלושה אמריקאים תומך במלחמה באיראן, לפי סקר חדש
    Featured
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
    Previous Article"כל שיחה איתה היתה על מתן חסד"
    Next Article אשת עסקים מזהירה: קים קרדשיאן רשמה "טרייד מארק" על שם בנה בן השלוש סאלם (תהילים) ווסט להשקה עתידית של מותגי צעצועים ובגדים 
    מערכת שבוע ישראלי
    • Website

    Related Posts

    והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030

    29 ביולי 2026

    יחסי אחים: זה לא יסתדר מעצמו – הם צריכים אתכם!

    29 ביולי 2026

    "בלוס אנג’לס, הנוף והאור הם בדיוק הסיבה ששילמתם על הבית"

    29 ביולי 2026
    Leave A Reply Cancel Reply

    הוסף בית עסק +
    Logo
    להשכרה רכב Dodge Ram 

    להשכרה רכב Dodge Ram 

    818-442-2290

    ספיר כהן – שירותי אדריכלות ועיצוב

    ספיר כהן – שירותי אדריכלות ועיצוב

    Address: Los Angeles, CA, USA

    No Phone Number

    Angels Music Productions

    Angels Music Productions

    Address: Los Angeles, CA, USA

    949-394-2572

    GWP Builders – קבלן בריכות

    GWP Builders – קבלן בריכות

    Address: Los Angeles, CA, USA

    888-556-9206

    עופר ברמי – ספר המתמחה בהחלקות טבעיות

    עופר ברמי – ספר המתמחה בהחלקות טבעיות

    818-821-0755

    לחברת קונסטרקשן דרושים אנשי מכירות

    לחברת קונסטרקשן דרושים אנשי מכירות

    323-270-1728

    Top Posts

    תופעה: עבריינים מישראל משתלטים על עסקים בארה"ב; עבריין מנתניה שסחט ישראלים בתחום הנדל"ן נעצר בלוס אנג׳לס

    31 בינואר 20253,024

    החברים של גדולים מהחיים מציגים: ערב הפרשת חלה עם נטלי דדון בבית של אלי ומיטל בכר

    8 במאי 20242,626

    צעירה ישראלית הותקפה ונדקרה בדירתה בסנטה מוניקה; נזקקת לניתוחים רפואיים דחופים ופונה לעזרת הקהילה

    13 בנובמבר 20242,181

    בוורלי הילס: משפחה פרסית-יהודית מותקפת ע"י מטרידן תומך חמאס סדרתי במסעדה יוקרתית – ומשיבה מלחמה שערה. צפו בסרטון

    3 ביוני 20252,058
    Don't Miss
    אירועים

    22‭ ‬ באוגוסט‭:‬ אורי‭ ‬בנאי‭ ‬מספר‭ ‬ושר‭ ‬את‭ ‬סיפורה‭ ‬המופלא‭ ‬של‭ ‬משפחת‭ ‬בנאי

    By מערכת שבוע ישראלי29 ביולי 20260

    מפרס‭ ‬לארץ‭ ‬ישראל‭, ‬משוק‭ ‬מחנה–יהודה‭ ‬אל‭ ‬בימת‭ ‬האומה‭, ‬זוהי‭ ‬סיפורה‭ ‬של‭ ‬משפחת‭ ‬בנאי‭ ‬אצולת‭ ‬הבידור‭…

    פרשת כוכבת הפורנו: משפחתה של אמילי וויליס תפוצה ב-3 מיליון דולר לאחר שנפגעה אנושות במכון גמילה במאליבו

    29 ביולי 2026

    והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030

    29 ביולי 2026

    יחסי אחים: זה לא יסתדר מעצמו – הם צריכים אתכם!

    29 ביולי 2026
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • Telegram
    • WhatsApp

    הירשם לעדכונים

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    הירשם לניוזלטר שלנו כדי לקבל עדכונים ישירות לתיבת הדואר שלך

    Loading
    About Us
    About Us

    Discover Israeli Week latest news and updates from our local community in Los Angeles. We're committed to serving our community with passion and dedication. Stay informed and connected with us

    Questions? Get in Touch

    Email Us: shavuaisraeli@gmail.com
    Contact: +1-(323) 852-1202

    Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
    Our Picks

    22‭ ‬ באוגוסט‭:‬ אורי‭ ‬בנאי‭ ‬מספר‭ ‬ושר‭ ‬את‭ ‬סיפורה‭ ‬המופלא‭ ‬של‭ ‬משפחת‭ ‬בנאי

    29 ביולי 2026

    פרשת כוכבת הפורנו: משפחתה של אמילי וויליס תפוצה ב-3 מיליון דולר לאחר שנפגעה אנושות במכון גמילה במאליבו

    29 ביולי 2026

    והרי התחזית: בעקבות מהפכת הבינה המלאכותית – חצי מתעשיית שירות הלקוחות תיעלם עד 2030

    29 ביולי 2026
    Most Popular

    תופעה: עבריינים מישראל משתלטים על עסקים בארה"ב; עבריין מנתניה שסחט ישראלים בתחום הנדל"ן נעצר בלוס אנג׳לס

    31 בינואר 20253,024

    החברים של גדולים מהחיים מציגים: ערב הפרשת חלה עם נטלי דדון בבית של אלי ומיטל בכר

    8 במאי 20242,626

    צעירה ישראלית הותקפה ונדקרה בדירתה בסנטה מוניקה; נזקקת לניתוחים רפואיים דחופים ופונה לעזרת הקהילה

    13 בנובמבר 20242,181

    Copyrights © 2026 IsraeliWeek.com All rights reserved. | Design by EMS

    • ראשי
    • צור קשר

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.