Noizz היא ללא ספק רשת בגדי הילדים הכי מדליקה בישראל * עכשיו גם תושבי לוס אנג'לס יכולים להנות ממוצרי האופנה האיכותית * הסניף החדש ב-Fashion Square Mall בשרמן אוקס צפוי להפוך למקום עליה לרגל עבור הורים וילדיהם * חשיפה

מאז השיקה NOIZZ את קולקציית בגדי הילדים שלה ב-2017 בישראל, היא הפכה להצלחה מסחררת בקרב הורים וילדים בין הגילאים 3-14. הסיבה להצלחה היתה פשוטה למדי; עד אז לא היתה אף רשת שמכרה בגדי ילדים טרנדיים "קוליים" שגם הורים וגם ילדיהם יאהבו באותה מידה. ליין הבגדים הציע פריטים כמו חולצות, טישרטים, ג'ינסים, ג'קטים, מכנסיים, נעליים ואקססוריז במראה פאנק רוקיסטי מגניב, עם השפעה חזקה מעולם הספורט.
ישראלים תושבי ארה"ב שהיו מגיעים לארץ לביקור מולדת, היו מקפידים להצטייד בבגדים עבור הילדים לפני שהיו שבים הביתה. בתחילה, התרכזה רשת הבגדים בליין לבנים בלבד אך בהמשך, הוסיפה גם ליין לבנות שהפך אף הוא לפופולארי מאוד.
ליאור גרינשטיין, אב לילד בן ארבע ותושב לוס אנג'לס מזה 14 שנים, הקפיד להלביש את הפעוט שלו בבגדי NOIZZ והתרגל לתגובות הנלהבות של אנשים ברחוב: "אנשים תמיד מחמיאים לי ושואלים אותי: מאיפה הלוק הזה? והייתי עונה שזאת אופנה ישראלית מהארץ", הוא מספר.
ההכרה שיש ביקוש אמיתי ורציני לאופנת ילדים חדשנית, הביאה את גרינשטיין להחלטה לפתוח סניף של החנות בלוס אנג'לס. במהלך החודשים האחרונים הוא עבד על שיפוץ ופתיחת חנות הבגדים המדליקה ב-Fashion Square mall בשרמן אוקס. בזמן שכולם ישבו בהסגר בבתיהם, הפועלים של גרינשטיין המשיכו לעבוד על השיפוצים וממש לאחרונה, נפתחה החנות המשתרעת על שטח של 1200 סקוור פיט במרכז הקניות הפופולארי.
"ל-NOIZZ וחברת האם מאניה, יש כ-100 חנויות בישראל", מספר גרינשטיין, "עכשיו כשהקניון נפתח אנשים לא מפסיקים להגיע. אני שם לב שכל יום יש עוד ועוד חנויות שנפתחות מחדש. בגלל הקורונה אנשים לא קנו בגדים ועכשיו, כשהשוק נפתח מחדש, אנשים שבים לקניונים ואני מקווה שנחזור לשיגרה במהרה".

גרינשטיין בחר את לוקיישן החנות ב- Fashion Square mall בקפידה רבה. היה לו חשוב לבחור חנות במקום מרכזי בוואלי, עם גישה נוחה לתושבי הוואלי והעיר. ביקור בחנות היא חוויה מהנה במיוחד: מבחר הבגדים רחב ונע בין גזעי ומדליק למחוייט וחגיגי עם חולצות מכופתרות בסגנון של הגדולים. מנהל החנות, רונן, משלים את חווית הביקור עם שירות אדיב, מקצועי וחייכני. ניתן להרגיש עד כמה חשוב לו להעניק שירות לקוחות מושלם.
ליין הבגדים שייך לרשת מאניה המצליחה לבגדי גברים. מישל רוגוף, מבעלי הקבוצה, סיפר עם פתיחת הליין לפני שלוש שנים כי הרשת נולדה מתוך הצורך של הלקוחות שלהם למצוא בחנויות מאניה גם בגדים לילדים ובני נוער עם אותו סגנון אופנה מיוחד. מאחר וחנויות לבגדי בנות לא חסר, החליטו בעלי הקבוצה להתרכז בבגדי בנים בלבד, אך לאחר שראו שיש ביקוש גם לבגדי בנות, הם הוסיפו לקולקציה בגדי ילדות תואמים.
נכון לעכשיו, החנות ב- Fashion Square mall פתוחה מדי יום בין השעות 11 בבוקר ועד 7 בערב, אך ככל שהשוק יחזור לעצמו והחנויות ישובו לתפקוד מלא, יוארכו שעות הפתיחה. "אני מאוד שמח על ההענות הגדולה. נכנסים לכאן כל הזמן לקוחות. בינתיים בעיקר אמריקאים כי הישראלים עדיין לא שמעו שפתחנו", אומר גרינשטיין. "ברגע שישמעו על הפתיחה, אני מאמין שנראה כאן גם הרבה ישראלים. אני כל הזמן מקבל טלפונים מישראלים המתגוררים במדינות שונות בארה"ב ששואלים אותי אם אנחנו מציעים משלוחים. מדהים לראות עד כמה הליין הזה פופולארי".
מאחר ולא כל ההגבלות הוסרו על בעלי החנויות, לא ניתן כרגע למדוד את הבגדים בחדרי המדידה אך החנות מציעה החזרה והחלפת בגדים (כל עוד התג לא הוסר והבגדים לא נלבשו) תוך שבועיים מיום הקניה. עובדי החנות מקפידים על חבישת מסיכות וחיטוי קבוע של מתקני הבגדים על מנת להבטיח את בטיחות הקונים.
השירות האדיב, ההיצע הרחב, המחירים האטרקטיביים ובעיקר – איכות הבגדים הגבוהה הם המתכון המושלם להצלחה. אין ספק שזהו רק עניין של זמן עד ש- NOIZZ תהפוך לאופנת הילדים הפופולארית ביותר גם בארה"ב.
===
NOIZZ
14006 Riverside drive Sherman Oaks # 87 first floor next to Bloomingdale's
טל': 818-453-8292