סופלנטיישן, רשת הבופה האהובה מקליפורניה שנסגרה במהלך מגיפת הקורונה, חוזרת רשמית לקליפורניה. רשת סופלנטיישן מתכננת לפתוח סניף אחד בקליפורניה בשנת 2027, כך איששרה לפטץ' מרלי לוסנג, מנהלת עניינים תאגידיים בסוויט טומייטוס, מותג האחות של הרשת. "אנו נרגשים לאשר שסופלנטיישן תחזור לקליפורניה ב-2027", אמרה לוסנג בדוא"ל. "לעתיד הנראה לעין, הכרזנו על מיקום אחד בלבד". החברה לא חשפה היכן תפתח המסעדה. לוסנג ציינה כי המיקום יוכרז ברשתות החברתיות בימים הקרובים.
שורשיה לשל הרשת בסן דייגו, שם נפתחה המסעדה הראשונה שלה ב-1978. עד שפורסמו סגירותיה הקבועות ב-2020, היו לרשת 97 סניפים, כולל 44 בקליפורניה, על פי דיווחים קודמים של פטץ'. מחוץ לדרום קליפורניה, המסעדות פעלו בדרך כלל תחת השם סוויט טומייטוס. בשנת 2016, חברת האם של סופלנטיישן וסוויט טומייטוס הגישה בקשה להגנה מפני פשיטת רגל לפי פרק 11, טרם נמכרה לחברת ההשקעות הפרטיות Perpetual Capital Partners. יתרת מסעדות סופלנטיישן וסוויט טומייטוס נסגרו ב-2020 כאשר המגיפה יצרה אתגרים משמעותיים עבור מודל הבופה העצמי של הרשתות.
"השקענו שנתיים במחקר ובניסיון לשפר דברים, ולמעשה הצלחנו להרים בחזרה את העסק", אמר ל"סן דייגו יוניון-טריביון" רוברט אלבריטון, יו"ר חברת Perpetual Capital Partners שבסיסה בוושינגטון הבירה. "הגדלנו את מספר האורחים והיינו בעיצומם של שיפוצים במסעדות עם מתקנים חדשים, שטיחים ושילוט עוד בינואר", אמר אלבריטון. "הרגשנו מעולה לגבי זה. אבל אני חייב לומר לך, כשהנגיף היכה, צללנו מ-100 אחוז ל-70, ל-30 ול-10 אחוזים כל כך מהר, עוד לפני שהמסעדות נסגרו והחברה נקלעה לחוסר כסף תוך שבוע אחד".
מאז, סוויט טומייטוס חזרה תחת בעלות חדשה, עם מסעדות הפועלות בטוסון, אריזונה, ובפורט מאיירס, פלורידה, על פי SFGATE. כעת, סופלנטיישן מתכוננת לחזור למדינה שבה הכל התחיל, למרות שהמיקום טרם פורסם.



