דוברת הבית הלבן, קרולין לויט, תעזוב את תפקידה בסוף חודש אוגוסט כדי להקדיש זמן רב יותר למשפחתה, כך הודיע הנשיא טראמפ.לויט, בת 28, אמא לשניים ודוברת הבית הלבן הצעירה ביותר בהיסטוריה, ילדה את ילדתה השנייה, ויביאנה, בחודש מאי וחזרה רשמית מחופשת הלידה שלה רק בחודש שעבר.
הנשיא טראמפ, בן 80, כינה אותה "אחת מהעוזרות המהימנות ביותר שלי". "קרולין תהיה כעת אחת מהיוצות החיצוניות הבולטות שלי, וקול משפיע בתוך המפלגה הרפובליקנית, בזמן שאנו פועלים להביס את ההיסטוריה ולנצח ניצחון חד-משמעי בבחירות אמצע הכהונה," פרסם טראמפ ברשת Truth Social. "קרולין הייתה מנהיגה אמיתית בבית הלבן ועשתה עבודה פנומנלית בהילחמות למען צדק, חירות וחירות מאז 2018, כולל בקמפיין הבחירות ההיסטורי שלנו ב-2024," הוסיף.
"קרולין הייתה אחת מדוברות הבית הלבן הטובות ביותר בתולדות התפקיד."
לויט שימשה בעבר כמתמחה בממשל טראמפ הראשון, לאחר מכן התמודדה ללא הצלחה על מושב בבית הנבחרים מטעם ניו המפשייר בבחירות אמצע הכהונה של 2022, טרם הצטרפותה לקמפיין של טראמפ ב-2024. במהלך אותו קמפיין, היא ילדה את ילדה הראשון, ניקו. שלושה ימים לאחר מכן, טראמפ נורה והיה קרוב להתנקשות בעצרת שלו בבאטלר, פנסילבניה.
היא דוברת הבית הלבן הראשונה שילדה ילד צעיר תוך כדי כדי בתפקיד הידוע לשמצה כגורם לשחיקה רבה. דוברות הבית הלבן האחרונות כיהנו במשך תקופה שנע בין שנה וחצי לכמעט שלוש שנים.
לממשל טראמפ היו ארבעה דוברים שונים במהלך כהונתו הראשונה. לויט כינתה את תקופתה בתפקיד "כבוד והרפתקת חיים" והביעה תודה לטראמפ. "דיברתי בגאווה רבה על הישגיו ההיסטוריים הרבים של ממשל זה, ונהניתי להעמיד במקום את התקשורת הליברלית ולוודא שהעם האמריקאי שומע את האמת על הצלחותיו של הנשיא טראמפ," אמרה בהצהרה. "האמת היא שמזמן החזרה שלי לבית הלבן לאחר לידת בתי, הרגשתי בלבי שאינני יכולה להיות האם הטובה ביותר ששתי הילדות הצעירות שלי ראויות לה, תוך כדי הקדשת הזמן, האנרגיה והתשומת לב המתמדת הנדרשות מדוברת הבית הלבן — ולכן קיבלתי לבסוף את ההחלטה המורכבת והמתוקה-מרה הזו לעזוב."
היא נשבעה "להישאר תמיד תומכת קולנית של תנועת MAGA והמפלגה הרפובליקנית" והזהירה כי "המדינה ניצבת בפני איום קיומי מצד מפלגה דמוקרטית קיצונית הולכת וגוברת".
לויט הובילה אסטרטגיית תקשורת אגרסיבית ולוחמנית יותר נגד כלי התקשורת בהשוואה לממשל טראמפ הראשון, ובמסגרתה נהגה לעיתים לנזוף בגופי תקשורת מסוימים על סיקור הנשיא. היא גם הקימה מושב תקשורת חדש בחדר התדרוכים של הבית הלבן, שבו עיתונאים עצמאיים, פודקאסטרים ואפילו משפיענים יכלו להתחלף ולהציג שאלות במהלך מסיבות עיתונאים.
הנשיא הרעיף שבחים על לויט לאורך זמן, לאחר שכינה אותה בעבר "כוכבת" ואמר: "אני לא חושב שאי פעם היה למישהו דובר טוב יותר מקרולין".



