אחד הזמרים הפופולריים בעולם, The Weeknd פתח בליל יום רביעי את ארבעת הלילות שלו באיצטדיון הפוטבול SoFi באינגלווד במסגרת סיבוב ההופעות שלו "After Hours Til Dawn". סיבוב ההופעות הזה יכלול שירים מאלבומו האחרון "Hurry Up Tomorrow", כמו גם שירים מהקטלוג שלו שנמשך שנים.
במקביל הזמר עושה היסטוריה, והוא הרוויח את זה: The Weeknd, ששמו האמיתי הוא אבל טספיי, מחזיקה כעת בשיא ההופעות ה-סולד אאוט של אמן ממין זכר באציטדיון SoFi עם שילוב של שבעה קונצרטים. בעבר הוא היה סולד אאוט בשלוש הופעות בשנת 2022.
הראפר פלייבוי קארטי ומייק דין, שותף הוותיק של Weeknd, צפויים גם הם לעלות על הבמה. הכוכב הקנדי יעלה על הבמה ב-25, 26, 28 ו-29 ביוני. ההופעות צפויות להתחיל בשעה 7:00, ופתיחת דלתות בשעה 5:00. חניונים ייפתחו בשעה 4:00 אחה"צ.
במקביל מדיניות השקיות השקופות של אצטדיון SoFi תיכנס לתוקף: בכל האירועים באצטדיון, כל התיקים המותרים צריכים להיות מפלסטיק שקוף, ויניל או PVC, ולא יכולים להיות גדולים יותר מ-12 אינץ' x 6 אינץ' x 12 אינץ'. תיקים מותרים אחרים כוללים שקיות הקפאה שקופות של פלסטיק בנפח של גלון אחד (שקית זיפלוק או דומה) ושקיות קלאץ' קטנות, שגודלן לא יעלה על 4 אינץ' x 6 אינץ', עם או בלי ידית או רצועה. "ניתן לאחסן תיקים שלא מאושרים באחד ממוקדי שירות התיקים שלנו תמורת תשלום סמלי. מחזיקי כרטיס SoFi מוערכים יכולים לבדוק את התיקים שלא מאושרים שלהם בחינם", הסבירו באולם.


