משרדי החוץ והתיירות ועיריית תל אביב-יפו יארחו את קייטלין ג'נר, אחת הנשים הטרנסג'נדריות הבולטות והמשפיעות בעולם, המזוהה עם קהילת הלהטב"ק, במשך שלושה ימים, שבמהלכם תשתתף באירועי הגאווה בתל אביב-יפו ותיחשף להיצע התיירותי העשיר בישראל. בהודעה שיצאה לעיתונות אמרה ג'נר בהתרגשות: "אני נרגשת מאוד לטוס לישראל בעוד כמה ימים כדי להשתתף באירועי הגאווה בתל אביב. זה משמעותי מאוד עבורי, לעמוד לצד קהילת הלהט״ב+ במדינה שמחבקת חופש וגיוון. אני מרגישה כבוד וגאווה, ולא יכולה לחכות לחגוג אהבה ואחדות בלב תל אביב".
ג'נר תבקר גם בירושלים ובחבל תקומה. ג'נר מגיעה השנה לראשונה למצעד הגאווה בתל אביב-יפו שיתקיים ב-13 ביוני. קודם לכן תשתתף במסיבת עיתונאים לקראת האירועים.
במשרד התיירות מקווים כי ביקורה של ג'נר יעביר מסר לפיו ישראל, הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון, היא יעד אטרקטיבי ובטוח לקהילה הגאה, ותל אביב היא סמל של פתיחות וקבלה. "ג'נר היא מדליסטית אולימפית, זוכת פרסים בתחומים שונים, אייקון תרבותי וטלוויזיוני ודמות מעוררת השראה לרבים בעולם, עם יותר מ-15 מיליון עוקבים ברשתות החברתיות. השפעתה ניכרת הן בקרב קהלים ליברליים והן שמרניים, ודבריה נחשפים למיליוני אנשים – בעיקר בארה"ב ובאירופה".
במסגרת אירועי הגאווה, יארח משרד התיירות עיתונאים מהעולם אשר יסיירו בארץ, יפגשו עם נציגי הקהילה הגאה וישתתפו באירועים השונים. מצעד הגאווה בתל אביב-יפו מושך מדי שנה אלפי תיירים מהארץ ומחו"ל. בשנים האחרונות אירח משרד התיירות בישראל, במסגרת אירועי הגאווה, שורה של משפיענים בקהילה במטרה למנף את תל אביב-יפו כיעד לתיירות גאה.


