נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ שוב מצא סיבה לעימות עם כלי התקשורת – הפעם בעקבות שער המגזין "טיים" שהוקדש להסכם הפסקת האש והחזרת החטופים בין ישראל לחמאס, שאותו תיווך. בעוד שהמגזין שיבח את טראמפ על "הישג דיפלומטי היסטורי" ו"כינון עידן חדש במזרח התיכון", הנשיא תקף את בחירת התמונה שליוותה את השער.
בפוסט שפרסם ברשת Truth Social, זמן קצר לאחר שובו ממצרים, כתב טראמפ: "מגזין טיים פרסם כתבה טובה למדי עליי, אבל התמונה, אולי הגרועה ביותר בכל הזמנים. הם 'העלימו' את השיער שלי, ושמו מעל הראש שלי משהו שנראה כמו כתר קטן שמרחף. ממש מוזר! אף פעם לא אהבתי תמונות שצולמו מזווית נמוכה, אבל זו תמונה נוראית במיוחד, וצריך לקרוא להם לסדר. מה הם עושים ולמה?"
השער של הגיליון מציג את טראמפ מזווית נמוכה, כשקרני שמש מאירות את שיערו הבהיר וגורמות לו להיטשטש ולהתמזג עם רקע השמיים והלוגו הלבן של המגזין. הכיתובים על השער ציינו: "ניצחונו", "המנהיג שישראל נזקקה לו" ו"איך עזה מתרפאת". הכתבה במגזין תיארה את הסכם הפסקת האש, במסגרתו שוחררו 20 החטופים החיים, ונסיגה ישראלית מרוב שטחי הרצועה, כ"חתימה על הישג שייזכר כאחד מסמלי כהונתו השנייה של טראמפ", שעשוי "לסמן תפנית אסטרטגית באזור". יחד עם זאת, הכתבה הזהירה כי ההסכם עלול להימצא בסכנה אם אחד הצדדים לא יקיים את התחייבויותיו.
זו אינה הפעם הראשונה שטראמפ יוצא נגד הצגות ציבוריות שלו. במרץ תקף נשיא ארה"ב ציור שלו שהוצג בקפיטול של מדינת קולורדו, וטען כי היה "מעוות במכוון". בעבר האשים צלמים ועורכים בעריכה של "פוטושופ מגמתי" לאחר שפורסמה תמונתו עם קו שיזוף בולט על מצחו. למרות הביקורת, טראמפ הודה בשיחותיו עם כתבים במהלך ביקורו בישראל ובמצרים כי סיקור התקשורת סביב הסכם השלום היה "מכבד באופן יוצא דופן". הנשיא, שנאם בכנסת בירושלים והכריז על "שחר של מזרח תיכון חדש", הוסיף כי "העולם כולו רוקד ברחובות, לא רק בישראל – אלא גם במדינות שמעולם לא חשבו שירקדו על שלום".



