מספר עסקים יוקרתיים נבזזו והושחתו ביום שני בלילה לאחר יום רביעי של מחאות נגד פשיטות הגירה בדאון טאון לוס אנג'לס. בבוקר יום שלישי, מחוץ לתיאטרון אפל טאוור ברחוב ווסט 8 וברודווי, התבצעו עבודות ניקיון לאחר הפריצה והביזה של חנות אפל. גרפיטי "No ICE" רוסס על חלונות הזכוכית הפגועים בחזית החנות. בפנים נראו זכוכית שבורה על הקרקע ליד מספר פריטים.
הפורצים גנבו מספר מכשירי אייפונים, שעוני אפל, מחשבים ניידים ומטענים. גם מספר חנויות תכשיטים הותקפו במהלך הלילה. קבוצה גדולה של וונדלים נראתה ליד בתי עסק ברחוב 6 ובברודווי. בעל חנות אחד אמר שהוא היה עד לפחות לארבעה ניסיונות ביזה ברובע התכשיטים של לוס אנג'לס. כמה רחובות משם ברחוב 8 מערב וברחוב מיין, נראתה המשטרה עוצרת חשוד שלפי החשד היה מעורב בביזה של חנות "ארמון הנעליים". כמה חשודים אחרים הצליחו להימלט מהמקום.
ראש עיריית לוס אנג'לס, קארן באס, האשימה את אי השקט בפשיטות של רשויות ההגירה על ידי ממשל טראמפ. "נאמר לנו שהפשיטות יהיו כדי לחפש פושעים אלימים, אנשים עם צווי מעצר", אמרה באס. "אבל אני לא יודעת איך עוברים מסוחר סמים להום דיפו. למקומות עבודה של אנשים, שם הם פשוט מנסים להתפרנס". עיריית לוס אנג'לס הכריזה ביום שלישי על כוננות טקטית בניסיון להשיב את הסדר על כנו.


