לוס אנג'לס – תלמידה בת 15 בבית הספר התיכון ברנשטיין בהוליווד מתה ונער נוסף אושפז לאחר מנת יתר של כדורים שרכשו בפארק בהוליווד, לפי גורמים רשמיים.
החוקרים מאמינים שהכדורים היו מעורבים בפנטניל.
הוריהן של הבנות החלו לדאוג לאחר שבנותיהן לא חזרו הביתה מבית הספר ודיווחו עליהן נעדרות ביום שלישי בערב. אביה החורג של אחת הבנות החל להסתובב בחיפוש אחר בתו החורגת והמשיך להסתובב חזרה לבית הספר שלה. בסביבות השעה 8:00 בערב הוא מצא אותה ממוטטת בחצר של קמפוס בית הספר. במצב שברירי, היא הצליחה לספר לאביה החורג שלקחה חצי כדור שקנתה בלקסינגטון פארק.
"היא הייתה חולה מאוד. היא הייתה קורבן של מנת יתר. היא הצליחה לתקשר איתו והצליחה להודיע לו שהחבר שלה נמצא בשירותי הנשים", אמר סגן ג'ון רדקה במשטרת לוס אנג'לס.
לאחר מכן פנה האב החורג לעובד בית ספר. הם נכנסו לשירותים שם מצאו תלמיד נוסף בן 15 שלא הגיב. הם התקשרו למוקד 911 והגישו סיוע עד שהפרמדיקים הגיעו. למרות מאמציהם, התלמידה הוכרזה מתה בזירה על ידי פרמדיקים של מכבי האש של לוס אנג'לס.
"הם הלכו לקנות את Percocet, שהוא סם נרקוטי לכאב. שניהם בלעו כדור והתחילו להרגיש ברע כמעט מיד. זה מאוד נפוץ שסוחרי סמים שמים פנטניל כמעט בכל הגלולות ובהרבה תרופות אחרות. פנטניל הוא רעל וזה רעל. מסוכן מאוד לכולם", הוסיף סגן רדקה.
הקורבן שנותר בחיים פונה לבית החולים במצב יציב וצפוי להחלים.
באותו לילה, בלשי LAPD גילו גם שיש לפחות שני קורבנות נוספים של מנת יתר של סמים שעשויים להיות קשורים לאותו סוחר סמים.
נער בן 17 שלומד בתיכון הוליווד נלקח לבית החולים ממקום אחר ולפי הדיווחים רכש סמים באותו פארק. בנוסף, הודיעו למשטרה על קורבן נוער נוסף עם סימנים של מנת יתר בקרבת מקום.
מפקח מחוז בתי הספר המאוחדים בלוס אנג'לס, אלברטו קרוואלו, אומר ששלושת הקורבנות מיום שלישי בלילה נוספו לשישה מקרים של תקריות הקשורות לסמים שנבעו מסמים שנרכשו בלקסינגטון פארק בשבועות האחרונים והוציא אזהרה חמורה לאדם האחראי למכירת סמים לבני הנוער. "אנו הולכים להשתמש במלוא המשקל והשרירים של מערכת בית הספר הזו, במלוא משקלה של רשויות החוק בעיר הזו וה-DEA לדעת מי אתה, מי האנשים מאחוריך, ואנחנו נביא צדק להורים האבלים", אמר קרוואלו.
"אנחנו צריכים לעשות כל מה שאנחנו יכולים כדי להעביר לכולם את המילה 'אל תיקחו סמים מאף אחד'. אל תיקח אפילו אספירין אם אתה לא יודע מה יש בו", הוסיף סגן רדקה.


