אחוז האמריקאים שדחו את הטיפול הרפואי עקב עלויות התשלומים לכך גדל בשנה האחרונה, על פי סקר חדש של גאלופ. הסקר, שפורסם ביום שלישי, מצא כי 38 אחוז מהנשאלים אמרו שהם דחו את הטיפול הרפואי המתוכננים בשל עלותם, עלייה של 12 נקודות מהשנתיים האחרונות. המספר גם מסמן שיא חדש עם השיא הקודם ב-2014 וב-2019, כאשר 33 אחוז מהנסקרים אמרו כי הם דחו את תשלומי הטיפול הרפואי המתוכננים בשל עלות.
27 אחוז מהנשאלים אמרו שעיכוב הטיפול במשפחתם נועד למצב שנחשב "מאוד" או "קצת" חמור, בעוד 11 אחוז מהנסקרים אמרו שהטיפול העיכוב נועד למצב שנחשב ל" לא מאוד" או "בכלל לא" רציני.
מבין הקטגוריות הכלכליות השונות, 34 אחוז מהנשאלים בקבוצת ההכנסה הנמוכה אמרו כי הם דחו טיפול רפואי בגלל מצב חמור מאוד או מעט, בעוד 29 אחוז מהנשאלים בקבוצת ההכנסה הבינונית אמרו את אותו הדבר. 18 אחוז מהנשאלים בקבוצת ההכנסה העליונה אמרו שדחו טיפול רפואי בגלל מצב חמור מאוד או במידת מה.
על פני קבוצות הגיל, 35 אחוז מהנשאלים בני 18 עד 49 אמרו שהם דחו טיפול רפואי בגלל מצב חמור מאוד או מעט. אחוז מהנשאלים בני 50 עד 65 אמרו גם הם את אותו סנטימנט. 13% מהנשאלים בני 65 ומעלה אמרו שדחו טיפול רפואי בגלל מצב חמור מאוד או מעט, על פי הסקר.
הסקר מגיע מכיוון שאמריקאים רבים ציינו את האינפלציה כאחד הנושאים החשובים ביותר איתם מתמודדת המדינה בשנה האחרונה ורוב המבוגרים בארה"ב ציינו שהאינפלציה יצרה עבורם ״מצוקה מתונה״.
32 אחוז מהנשאלים אמרו כי הם דחו טיפול רפואי בגלל מצב חמור מאוד או במידת מה, בעוד 20 אחוז מהמשיבים אמרו את אותו הדבר.
הסקר האחרון של Gallup נערך בין התאריכים 9 בנובמבר עד 2 בדצמבר עם סך של 1,020 נשאלים שהשתתפו בסקר. מרווח הטעות של הסקר היה פלוס מינוס ארבעה אחוזים.