רשת האופנה המהירה פוראבר 21 (Forever 21), הנמצאת במצוקה, מנהלת שיחות עם מפרקי נכסים לגבי צעדיה העתידיים, כך לפי דיווח ב-CNBC המתבסס על גורמים המכירים את הנושא – סימן לכך שהיא מתקשה למצוא קונה בזמן שהיא שוקלת להגיש בקשה שנייה לפשיטת רגל בארה"ב. החברה חיפשה קונה כדי למנוע את קריסתה, ובתחילת ינואר הודיעה כי היא בוחנת אפשרויות אסטרטגיות. עם זאת, פתיחת השיחות עם כונסי נכסים נותנת ל-Forever 21 אפשרות נוספת – אם לא תצליח למצוא קונה, היא תוכל להשתמש בכספים שיתקבלו ממכירת נכסיה כדי להחזיר חובות לנושים.
החברה עשויה להתקשות למצוא קונה שיוכל להצליח בשיקום המותג, בזמן שהיא מתמודדת עם תחרות גוברת מצד ענקיות המסחר האלקטרוני הסיניות Shein ו-Temu, מכסים גבוהים יותר ואובדן הקסם שלה. פוראבר 21 סובלת כבר זמן רב מבעיות רווחיות. החברה מתקשה לנהל את המלאי שלה ביעילות ולא מצליחה לצמצם את ההוצאות שלה.
לפני מספר חודשים דווח כי פוראבר 21 נמצאת בקשיים פיננסיים ומבקשת מבעלי הנכסים להוריד את שכר הדירה שלה בעד 50% בחלק מהמיקומים, במסגרת ניסיונותיה לרסן עלויות. באותה עת היא עדיין לא שקלה הגשת בקשה שנייה לפשיטת רגל, אך מצבה הורע בחודשים שחלפו מאז. השותפות שלה עם המתחרה שהפכה לשותפה, Shein, הייתה גם היא מעורבת, כאשר המנכ"ל של חברת ניהול המותגים Authentic Brands Group, ג'יימי סלטר, כינה אותה "עבודה בתהליך" בשנה שעברה במהלך מצגת.
לאחר שהייתה בעבר אחת מהשחקניות הכבדות באופנה המהירה, פוראבר 21 הוחלפה כמעט לחלוטין על ידי הענקיות החדשות בקטגוריה: Shein ו-Temu. החברות המקוונות בלבד משלבות טכנולוגיה ובינה מלאכותית במודלים התפעוליים שלהן ואינן נושאות בנטל העלויות של חנויות פיזיות. הן הפכו למומחיות בזיהוי ותגובה למגמות צרכנים במהירויות כה גבוהות ששאר ענף הקמעונאות התקשה לעמוד בקצב.