:
השחקנית סלמה בלייר נעצרה ביום ראשון בעקבות תקרית ועימות לכאורה עם דיילים ודיילות על סיפון טיסת דלתא מלוס אנג'לס לניו יורק, כך לפי רשות הנמלים של ניו יורק וניו ג'רזי.
השחקנית תועדה בהקלטה מטרידה כשהיא צורחת בטירוף בעת שנגררה מטיסה של דלתא איירליינס בנמל התעופה קנדי (JFK: "לא! לא!" נשמעת כוכבת ("Cruel Intentions") צועקת בזמן שאזעקה נשמעת ברקע, על פי הקלטה שהושגה על ידי אתר TMZ. ״בבקשה תפסיקו! לא, לא! בבקשה אל תעשו את זה! תנו לי ללכת!" היא צרחה.
בלייר, בת 54, הייתה על טיסה 938 מלוס אנג'לס ל-JFK ביום ראשון בערב, כאשר היא יצאה משליטה, הכתה דייל אחד ונשכה דייל שני, וניסתה לפתוח את דלת תא הנוסעים באמצע הטיסה. המשטרה מסרה כי נאלצו לרסן אותה והיא צרחה בזמן שנגררה החוצה מהמטוס – לפני שבעטה שוב ושוב בראשו של שוטר ותקפה אחות בדרכה לבית החולים ג'מייקה.
נציג מטעמה של בלייר, המטופלת בתרופות בגין טרשת נפוצה, מסר כי השחקנית סבלה מ"אירוע רפואי". בלייר ניצבת כעת בפני אישומים פדרליים בגין תקיפת צוות הטיסה ואישומים מדינתיים (מקומיים) בגין תקיפת השוטר והדיילות, לדברי הרשויות.
כוכבת "Legally Blonde" הודתה בעבר כי נשכה סלבריטאים וכן חוותה תקרית דומה בטיסה בשנת 2016. בהצהרה שמסר נציגה לרשת ABC News, נמסר: "סלמה חוותהמקרה חירום רפואי שהוביל להתנהגות הנטענת. עם הנחיתה, היא קיבלה טיפול רפואי מיידי וכעת מצבה יציב".



