מוכר פירות נורה למוות במהלך ניסיון שוד באזור גרדנה ביום חמישי בערב, והרשויות מחפשות אחר שני גברים בקשר למפגש הקטלני.
האירוע התרחש בסביבות השעה 6:00 בערב ליד הצומת של שדרת רוזקראנס והרחוב הראשי, על פי מחלקת השריף של מחוז לוס אנג'לס. שוטרים שהגיבו לקריאה מצאו את הקורבן שוכב על המדרכה עם פצע ירי בחזה. הוא נלקח לבית חולים, שם נקבע מותו, אמרו גורמים רשמיים.
"בהתבסס על מידע ראשוני, החוקרים גילו שהקורבן היה מוכר פירות מקומי שהיה קורבן לניסיון שוד", פירטו גורמים במחלקת השריף בהודעה לעיתונות.
הרשויות אמרו במקור שהם מחפשים שני גברים ואישה, אך מאוחר יותר ציינו שהם מחפשים אחר שני גברים שחורים. הנשק ששימש להרג לא נמצא. לקוחות אמרו שהירי אירע במקום שבו הקורבן התייצב לעתים קרובות על המדרכה כדי להציע את מרכולתו.
הרוכלת-עמיתה עמית איירין רומרו אמרה שהיא ראתה את הקורבן עובד כמעט כל יום במקום במשך כמה שנים. היא תיארה אותו כאיש משפחה שלעתים הביא איתו את בתו לעבודה. "אנחנו פשוט עובדים, אנחנו לא עושים שום דבר רע", אמרה רומרו. "אז למה עשו לו את זה?"


