עובד ישראלי בקונסוליה בניו יורק נעצר בחשד לניסיון רצח לאחר שהיכה אדם באמצעות קנקן זכוכית מחוץ למועדון לילה במנהטן בשבוע שעבר, כך דיווח האתר "דיילי מייל". לפי משטרת ניו יורק, לא ברור אם הוא פגש את קורבן התקיפה במועדון או שלא הכיר אותו כלל.
החשוד, יונתן מימון (בצילום משמאל, עם עורך דינו), שוחרר בערבות עצמית בסך 25 אלף דולר. מימון הוא בנו של מזכיר הממשלה לשעבר ישראל מימון.
הגבר שהותקף, בן 42, סיפר לשוטרים כי המתין במעבר חצייה כשגבר שלא זיהה התקרב אליו והיכה אותו בראשו באמצעות הקנקן. לפי המשטרה, הוא נפל לקרקע מהמכה הראשונה ואז התוקף המשיך להכותו שש פעמים נוספות, והפסיק רק כשהקנקן התנפץ. לאחר התקיפה פונה הקורבן לבית חולים עם דימום מוחי וחתכים רבים. המשטרה סבורה כי מימון הוא התוקף. עוד נמסר כי הוא חשוד בניפוץ חלון של רכב שחלף במקום. העונש על ניסיון רצח במדינת ניו יורק נע בין חמש ל-25 שנות מאסר. דובר המשטרה מסר ל"דיילי מייל" כי יש ראיות מוצקות נגדו.
לפי הדיווח באתר, השוטרים השיגו קבלות מחשבון האשראי של מימון, המראות כי בילה אותו לילה במועדון "גוספל" בסוהו — שמחוץ לו אירעה התקיפה. עוד צוין כי המשטרה פרסמה סרטון שצילם נהג מונית שעבר סמוך לזירת התקיפה, שבו נראה אדם הדומה למימון.


